Barion Pixel

Köszönet!

« Vissza
  2021. december 31. 09:55


 
AZ ÉV.
 
Elmúlt egy év, kezdünk egy újat és ilyenkor érdemes visszatekinteni, értékelni mi volt, és újult erővel folytatni a következőt. Erősen befolyásoló tényezővé vált a Covid. Sokunk életét és egyben vállalkozását is veszélyeztette, megnehezítette, befolyásolta.
Különösen nehéz év volt az idei számomra is, de ami nem változott, hogy hálával és köszönettel tartozók minden stabil és új ÜGYFELEMNEK egyaránt.
 
Csodás érzés, hogy a jelenlegi helyzet ellenére nagy bizalommal fordultatok-fordultak hozzám, legyen szó szakkönyvek vásárlásáról vagy éppen ételfotózásról. Inspiráló érzés, de egyben felelősségre int, hogy a szolgáltatásaim minősége és választéka jövőre még magasabb szintűek legyenek.
 
Egyre többen prioritásként a minőség és a szakmai tudás szinten tartását, fejlesztését helyezik előtérbe, hosszútávon gondolkodnak, logikus és jó döntés, ehhez gratulálok! Tudásba fektetni érték!
 
TERVEK
 
Vannak, azokból sosem fogyók ki, ha csak néhány százalék megvalósul meg annak már nagyon fogok örülni, de egy biztos, a gasztronómiához fog kapcsolódni, központi eleme pedig az EDUKÁCIÓ lesz.
 
KÖSZÖNÖM!
 
Köszönöm szépen az ez évi együttműködést, bizalmat, korrektséget, rugalmasságot minden egyes PARTNERNEK, legyen az a vendéglátás elvitatott szakembere, étterem-cukrászda vagy éppen pékség tulajdonosa, továbbá a tehetséggel megáldott amatőröknek egyaránt, akik megtaláltak és elfogadják az észrevételeimet, javaslataimat.
 
Mindenkinek boldog új évet, jó egészséget kívánok, továbbá érdemi szakmai fejlődést, a kitűzött célok-tervek megvalósítását az új évre!
 
Köszönettel, Tisztelettel, Antonio Fekete