Kiadványok: Jacqui Small

Nostalgic Delights

Nostalgic Delights

A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.



Szerzők: William Curley

The Beer & Food Companion

The Beer & Food Companion

The Beer and Food Companion szakácskönyv küldetése, hogy klasszikus útmutatóul szolgáljon azok számára, akik összhangba szeretnék hozni a söröket az ételekkel, meg szeretnék tudni, hogy hogyan főzhetünk sörrel valamint megismerni a sörkóstolás tradicionális és modern művészetét.



Patisserie William Curley

Patisserie William Curley

A Patisserie célja, hogy bemutassa a díjnyertes Chocolatier William Curley szenvedélyét, klasszikus receptjeit, saját újításaival történő modernizálását és azok elkészítését. A jó minőségű cukrászsütemények elkészítésére gyakran úgy tekintenek, mint amit csak egy képzett profi képes elkészíteni, pedig ez bárki számára elérhető, aki rendelkezik cukrászfelszereléssel, némi gyakorlattal és akarattal.

 


Szerzők: William Curley

Couture Chocolate

Couture Chocolate

A Couture Chocolate betekintést enged a világ egyik legnépszerűbb alapanyagának eredetébe, valamint leírja a csokoládékészítés módszerét, megtudhatjuk azt, hogy minősége miért függ a széles választékban rendelkezésre álló, felhasznált babszemektől, valamint a különbséget a hagyományos, a tej és a fehér csoki között. Feltárja, hogy a mai legnépszerűbb ízek – például a vanília és a chili – kedveltek voltak már évszázadokkal ezelőtt az úttörő azték csokoládékészítők körében is. 



Szerzők: William Curley

Scook

Scook

A gazdag, 100 receptet tartalmazó gyűjtemény segítségével betekintést nyerhetünk Anne-Sophie Pic francia konyhájának csodás fogásaiba. A 3 Michelin csillagos séf célja, hogy megossza tudását a tanulni vágyókkal. A leghíresebb francia szakácsdinasztia örökségének 100 emblematikus fogása válik elérhetővé a szakácskönyv által.



Le Livre Blanc

Le Livre Blanc

Anne-Sophie Pic, 3 Michelin csillagos chef, mester a maga területén. Harmadik generációs, nagy-vendéglátós család tagja, aki a francia gasztronómia magaslataiba tör. A három csillag birtoklásával, ő a negyedik francia nő, aki ilyen magas pontszámot kapott a francia Michelin Guide-tól, Franciaországban, 2011-ben pedig az év női konyhafőnökének választották a The World's Best Restaurants által.