Nostalgic Delights

Classic Confections and Timeless Treats


« Vissza | Szerzők: William Curley
  2016. december 04. 12:18

Nostalgic Delights

A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.


Sokan hiszik, hogy csúcsminőségű cukrásztermékek, torták és cukrászsütemények hibátlan elkészítésére csak tapasztalt szakmabeliek képesek. De mivel a profi cukrászfelszerelések ma már mindenki számára könnyen elérhetőek, William egy olyan könyvet kívánt létrehozni, amivel az olvasó otthon is elkészítheti a cukrászat nagy klasszikusait és felidézheti saját nosztalgikus élményeit.

William alapelve a makulátlan alapanyagok és technikák alkalmazásában összpontosul, miközben receptjeit megközelíthetővé teszi az otthoni szakácsoknak, cukrászoknak. A receptek egy része - mint a Hazelnut Rocher és a Bakewell tart-ok - könnyen elkészíthető, minimális hozzávalókból.

A 70-es és 80-as évek alatt a készételek piaca fellendülőben volt és sok ikonikus ételről alkotott képünket megváltoztatta. William számos desszertjében  - pl. a Black Forest Gateau és a Blackcurrant Cheesecake - újraéli ezt a dekadens időszakot.

A kiadvány olyan ”comfort food”-okat is bemutat amikkel sokunk nőtt fel; legyen az egy Jammy Dodger, egy Arctic Roll vagy egy Banana Split – William egy teljesen új meglátásba helyezi ezeket.

 

Photo: Jacqui Small

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: William Curley
Kiadó: Jacqui Small
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9781910254578
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28 x 3 cm
Súly: 1.34 kg
Oldalszám: 256
Ár: 8 690 Ft