Nostalgic Delights
Classic Confections and Timeless Treats

A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.
Sokan hiszik, hogy csúcsminőségű cukrásztermékek, torták és cukrászsütemények hibátlan elkészítésére csak tapasztalt szakmabeliek képesek. De mivel a profi cukrászfelszerelések ma már mindenki számára könnyen elérhetőek, William egy olyan könyvet kívánt létrehozni, amivel az olvasó otthon is elkészítheti a cukrászat nagy klasszikusait és felidézheti saját nosztalgikus élményeit.
William alapelve a makulátlan alapanyagok és technikák alkalmazásában összpontosul, miközben receptjeit megközelíthetővé teszi az otthoni szakácsoknak, cukrászoknak. A receptek egy része - mint a Hazelnut Rocher és a Bakewell tart-ok - könnyen elkészíthető, minimális hozzávalókból.
A 70-es és 80-as évek alatt a készételek piaca fellendülőben volt és sok ikonikus ételről alkotott képünket megváltoztatta. William számos desszertjében - pl. a Black Forest Gateau és a Blackcurrant Cheesecake - újraéli ezt a dekadens időszakot.
A kiadvány olyan ”comfort food”-okat is bemutat amikkel sokunk nőtt fel; legyen az egy Jammy Dodger, egy Arctic Roll vagy egy Banana Split – William egy teljesen új meglátásba helyezi ezeket.
Photo: Jacqui Small
Termékinformációk
Szerző: | William Curley |
Kiadó: | Jacqui Small |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9781910254578 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22 x 28 x 3 cm |
Súly: | 1.34 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
8 690 Ft (8 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Indian Kitchens - Treasured family recipes from across the land

Ebben az örömteli új könyvben Roopa Gulati beutazza Indiát, és ünnepli a nemzetet alkotó csodálatosan változatos ételeket nap mint nap betérve azokhoz az emberekhez, akik elkészítik azokat, az eredmény pedig több mint 100 finom, friss és élénk recept, amelyeket újra és újra meg akarsz majd főzni.
The Food I Love - A New Edition

Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.