Barion Pixel

Hal, mindenestül

A halkészítés forradalma


« Vissza | Szerzők: Josh Niland
  2023. február 02. 14:20

Hal, mindenestül

Josh Niland egy úttörő „tenger gyümölcsei szakács” könyvében teljesen új módszereket mutat be a halfőzés és sütés szinte minden aspektusára. A beszerzéstől a bontásig, a száraz érleléstől a hal szárításáig és minden egyéb kihívást jelentő kérdésre választ adva. 


Jelenkorunk egyik legközkedveltebb alapanyaga a hal, sokan több halat akarnak fogyasztani, de aggódnak a környezeti hatások miatt, és gyakran ugyanazt a régi lazacfilét készítik el ismételten. A Whole Fish Cookbook-ban hamarosan új haltípusokat fog átfogni, és ezzel megváltoztatja a halak vásárlásának, főzésének és étkezésének módját.
A szakácskönyv több mint 60 receptet tartalmaz több tucat halfaj számára, kezdve a füstölt marlin sonka Caesar salátától, a Fish Cassoulet-től, a sült halcsontvelőn keresztül és lényegében a tökéletes Fish and Chips-ig.

Josh Niland a Sydney-ben található Saint Peter étterem főszakácsa és tulajdonosa. 2018-ban Josh megnyitotta a The Fish Butchery-t - Ausztrália első fenntartható halkereskedését, majd 2019-ben munkája elismeréseként a The World Restaurant Awards díjazta. Az újgenerációs Whole Fish Cookbook az első könyve.

Photo: Hardie Grant Publishing / Rob Palmer

A kiadvány angol nyelvű változatát ezen a linken ITT rendelheti meg!

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Josh Niland
Kiadó: Alexandra
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Magyar / Hungarian Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. december 15.
ISBN: 9781743795538
Nyelv: Magyar
Méretek: 23 x 29 x 2.8 cm
Súly: 1.42 kg
Oldalszám: 253
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a francia cukrászat fiatal csodagyerekének második opusza, akinek első, 2017-ben megjelent könyve is nagy sikert aratott.


Szerzők: Yann Couvreur

The Chicken Soup Manifesto

The Chicken Soup Manifesto

Ez a világ egyik legszélesebb körben értelmezett, szerény és legkedveltebb ételének ünnepe: A Csirkeleves


Szerzők: Jenn Louis

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.