Kiadványok: John Wiley and Sons

The Professional Bakeshop

The Professional Bakeshop

Jelenleg az egyik legátfogóbb útmutató szakkönyv a piacon, a feltörekvő pékek, cukrászok számára. Wayne Gisslen könyve precíz gyakorlati útmutatást biztosít minden olyan pék-cukrász számára, aki fejlődni, tanulni szeretne és megérteni a technológiák mögötti folyamatokat, történéseket és azok lényegét.



Szerzők: Wayne Gisslen

Chocolates and Confections

Chocolates and Confections

A csokoládé és cukorkakészítés reneszánszát éli, népszerű tevékenységnek számít az egész világon. Az afrodiziákumként ismert csokoládé feldolgozásához nyújt segítséget a Peter Greweling által írt és szerkesztett, kiadvány. Ez egy átfogó útmutató, segítség, a csokoládé és cukorkakészítésben jártas (gyakorló) vagy kezdő szakemberek, cukrászok számára.



The Elements of Dessert

The Elements of Dessert

Alapvető útmutató a lenyűgöző modern cukrászat rejtelmeiben. Francisco J. Migoya ebben a gyönyörű és új, átfogó cukrászkönyvben, a kortárs desszertek lényegi elemeit ismerteti-szemlélteti olvasójával.



Professional Chef 9

Professional Chef 9

"Biblia minden szakács részére" (Paul Bocuse). A CIA /Culinary Institute of America/ tankönyve, a Professional chef alaposan átdolgozott és kibővített kiadás, eleget téve a vendégek és a minőségi gasztronómia által támasztott magas igényeknek, követelményeknek.



Frozen Desserts

Frozen Desserts

Lényeges és átfogó ismeretekkel rendelkező kiadvány, a „fagyos-hűs” desszertek készítésének területén. A kiadvány biztosítja az összes alapvető szakmai és technológiai információkat, modern igényeket.



Baking and Pastry

Baking and Pastry

A Culinary Institute of America által szerkesztett kiadvány. Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, második kiadása, az egyik legátfogóbb referencia könyv, amely magában foglalja a berendezések, összetevők, technikák, és képletek ismertetését, melyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló kenyér és ellenállhatatlan desszerteket készítsünk.