Szerző: The Culinary Institute of America

Professional Chef 9

Professional Chef 9

"Biblia minden szakács részére" (Paul Bocuse). A CIA /Culinary Institute of America/ tankönyve, a Professional chef alaposan átdolgozott és kibővített kiadás, eleget téve a vendégek és a minőségi gasztronómia által támasztott magas igényeknek, követelményeknek.



Frozen Desserts

Frozen Desserts

Lényeges és átfogó ismeretekkel rendelkező kiadvány, a „fagyos-hűs” desszertek készítésének területén. A kiadvány biztosítja az összes alapvető szakmai és technológiai információkat, modern igényeket.



Baking and Pastry

Baking and Pastry

A Culinary Institute of America által szerkesztett kiadvány. Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, második kiadása, az egyik legátfogóbb referencia könyv, amely magában foglalja a berendezések, összetevők, technikák, és képletek ismertetését, melyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló kenyér és ellenállhatatlan desszerteket készítsünk.