Kiadványok: Murdoch Books

Everyone Can Bake

Everyone Can Bake

Dominique Ansel gyönyörű, innovatív és ízletes desszertek készítője, a Frozen S'More és a Cronut® croissant-fánk hibrid megalkotója, amely meghódította a világot.



Szerzők: Dominique Ansel

Due North

Due North

Egy ausztrál étel-kaland, megragadó szépségű Tasmaniatól északra, a vörös földön keresztül a Carpentaria-öbölig.



Szerzők: James Viles

Gloriously Gluten Free

Gloriously Gluten Free

80 ízletes recept gluténmentes tortákra és péksüteményekre.



Meat

Meat

Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz. 



New Pizza

New Pizza

Vissza a pizza gyökereihez, ízek teljesen új világát megnyitva. Habár Olaszország, pontosabban Nápoly a lelki hazája, bátran állíthatjuk, hogy a pizza az egész világ egyik kedvenc étele lett. A pizza temérdek változatban fellelhető, legyen az négyszögletes, egy vagy több méter hosszú, vékony, vastag, töltött, rántott, édes, magas vagy alacsony szélű, lágy vagy ropogós. 



Bourke Street Bakery All Things Sweet

Bourke Street Bakery All Things Sweet

Édes péksütemények elengedhetetlen kézikönyve, a nagy sikert aratott Bourke Street Bakery méltó párja. A legegyszerűbb tortáktól a legomlósabb tésztákig és pitékig és a legvajasabb, réteges croissant-okig és péksüteményekig - az All Things Sweet titkos receptek több évnyi tesztelésének, módosításának és finomításának az eredménye. 



Australian Fish and Seafood Cookbook

Australian Fish and Seafood Cookbook

Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.



Biota

Biota

A hazai ihletésű ételek, helyi alapanyagokból készítve nyerik el a maguk csodálatos és egyedi formájukat. James Viles chef, egyben a 2 sapkás Új-Dél-Wales-i “Biota Dining” étterem tulajdonosa, egyike Ausztrália legnagyobb becsben tartott fiatal konyhafőnökeinek és étteremvezetőinek. Elismert az elkötelezettsége a fenntartható és modern ételekért, pártfogóltja a szezonális és minőségi alapanyagok használatának, amiből egyedi, ízletes és hamisítatlan fogások születnek. 

 


Szerzők: James Viles

Organum

Organum

Bár van egy jól megfogható komplexitás a világhírű séf, Peter Gilmore könnyed, de megalapozott szakácsművészetében, a filozófiája viszonylag egyszerű. Szerinte csak négy dolog szükséges a tökéletes összhang létrehozásához egy fogásban: természetesség, textúra, intenzitás és tisztaság. Peter új könyvében betekintést enged a világába, mely nem a Sydneyben található Quay nevű éttermében van, hanem a kertjében, ahol egy sor különleges, ehető növényfajtát termeszt.

 


Sepia

Sepia

Japán ihletésű ételek, melyek kifinomultak, csillogóak, izgalmasak, szépségesek egyszóval Sepia Restaurant. Martin Benn séfet az idei Gourmet Traveller Restaurant Guide “2015” az év konyhafőnökének választotta, továbbá a Sepia Restaurant az előkelő hatodik helyet foglalja el az ajánló éttermi rangsorában!



Szerzők: Martin Benn
«12»