Kiadványok: Stewart, Tabori and Chang Inc.

Pierre Hermé Macarons

Pierre Hermé Macarons

Pierre Hermé kétségtelenül a francia cukrászat vezető egyénisége, nevéhez köthetően vált a macaron Tokiótól-Párizsig a legkeresettebb édességgé. Ezzel az átfogó áttekintéssel Hermé különleges alkotásai mellett felfedezhetjük a klasszikusokat is, mint például a vaníliás vagy csokoládés macaront. A legújabb Macaron cukrászkönyve több mint 60 csodálatos fotóval illusztrált receptet tartalmaz. 



Szerzők: Pierre Hermé

Alexandre Gauthier

Alexandre Gauthier

Alexandre Gauthier 2003 óta egy 16. századi farmház, a La Grenouillere konyhafőnöke, amely a Canche folyó mellett fekszik. A birtokon magas színvonalú, különleges fogásokat készít, melyek bepillantást engednek minden évszakba, erőteljes, lelkes, érzéki, durva és mégis gyengéd. A Gauthier féle klasszikus francia konyha ott nyugszik az épületben, amelyet a külsőségek és a szükségtelen bonyolultság ihletett.

 


The Fundamental Techniques of Classic Bread Baking

The Fundamental Techniques of Classic Bread Baking

A világhírű francia Kulináris Intézet és Nemzetközi Gasztronómiai Központ (New York City) French Culinary Institute presztízs minőségű kenyeres „pék” tankönyve. Az 1997-ben útnak indított pék tanfolyamot a napjainkban is oktatják, a világ legjobb mesterpékjei közreműködésével.



Pastries

Pastries

Pierre Hermé a világ egyik legismertebb sztárcukrásza. Az új könyvében, több mint 100 ízletes, klasszikus desszertet ismertet, rendkívüli részletességgel, a termékek keletkezési történeteivel kiegészítve.



Szerzők: Pierre Hermé