Barion Pixel

Pierre Hermé Macaron

The Ultimate Recipes from the Master Pâtissier


« Vissza | Szerzők: Pierre Hermé
  2015. december 04. 12:45

Pierre Hermé Macaron

Pierre Hermé kétségtelenül a francia cukrászat vezető egyénisége, nevéhez köthetően vált a macaron Tokiótól-Párizsig a legkeresettebb édességgé. Ezzel az átfogó áttekintéssel Hermé különleges alkotásai mellett felfedezhetjük a klasszikusokat is, mint például a vaníliás vagy csokoládés macaront. A legújabb Macaron cukrászkönyve több mint 60 csodálatos fotóval illusztrált receptet tartalmaz. 


A tökéletesen egyedi, inspiráló alapanyag-ízkombinációiból is van néhány, például uborka és mandarin, wasabi és eper, mogyoró és spárga. Tisztán látható, miért is világhírűek Pierre Hermé macaronjai. A cukrászzseni legjobb macaronjait, köztük legújabb receptjeit elsőként fogja össze e nagyszerű kötetben. A kemény kötéses kiadás tartalmaz egy különálló mellékletet, egy füzetet, mely ismerteti, pontosabban illusztrálja az alkalmazott konyhatechnikákat.

A Szerzőről

Négy generációnyi elzászi pék- és cukrászhagyomány örököseként Pierre Hermé nem csak a családi tradíciót hordozza, de rakétaként tör a kulináris sztratoszféra felé. Karrierje kezdetén, 14 évesen, Gaston Lenôtre segédjeként elindult, hogy saját erejéből váljon cukrásszá 20 éves korára, gyorsan emelkedve a Cukrász Mesterek világa felé. Nem sokkal azelőtt volt, hogy Hermé elhagyta a párizsi Gourmet központnak számító Fauchont, hogy saját birodalmat építhessen. 

1996-ban alapította Charles Znaty segítségével a Pierre Hermé Paris-t és a páros elkezdte letenni névjegyét a világ távolabbi pontjain is.

Az első üzletet 1998-ban Tokióban nyitották a cukrászművész kreatív vezetésével, melyet a Salon de Thé követett 2000 júliusában. 2001-ben Hermé visszatért a párizsi gourmet szcénába, ahol ikonikus cukrászdájában (72 Rue Bonaparte) komoly követelményeket állít fel a kortárs cukrászat szegmensében.

2004-ben Hermé megnyitotta második párizsi boltját (185 Rue Vaugirard), innovatív belsőépítészeti megoldásokkal és a Ecole Ferrandi Iskolával-val együttműködésben alapítottak egy oktató workshopot. 

2005 elején elindított egy „luxus” üzletet, valamint egy csokibárt Tokióban, ahol a Hermé evolúció innovációit mutatja be gyors és ügyes kezének munkáit csokoládékat és ikonikus macaronjait. 

A legújabb Pierre Hermé Paris 2006-ban nyílt a Shinjuku Isetanban, mely a világ egyik legnagyobb gasztronómiai csarnoka Japánban..

Photo: Laurent Fau

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Pierre Hermé
Kiadó: Stewart, Tabori and Chang Inc.
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9781617691713
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 3 cm
Súly: 1.82 kg
Oldalszám: 264
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Csokoládé - Ferrandi Paris

Csokoládé - Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


World Atlas of Beer

World Atlas of Beer

A kézműves sörgyártás folyamatosan fejlődik szerte a világon, a World Atlas of Beer a sör végleges és alapvető útmutatója. 


Pie Style

Pie Style

Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.


Szerzők: Helen Nugent

Risotto and Beyond

Risotto and Beyond

Egy alapvető kalauz a rizsfőzésről, az olasz konyha szerelmeseinek. A neves chicagói séf és étteremtulajdonos, John Coletta receptgyűjteménye, ami az olasz konyha felderítetlen szegletét helyezi központba – a rizs elkészítését. A rizs alapvető élelmiszernek számít Észak-Olaszországban, ahol az ország legnagyobb rizstermelő vidéke - gazdag és változatos rizsalapú konyha fejlődött ki ebben a régióban.