Barion Pixel

Break! by Eric Ortuno

More than 60 sweet and crunchy bites by Eric Ortuño


« Vissza | Szerzők: Eric Ortuño
  2021. október 27. 17:57

Break! by Eric Ortuno

Sablé, ostyatekercs, leveles tészta, aprósütemény, ropogós, keksz, carquinyolis (katalán keksz), ostya, speculoos keksz, baklava, linzer, cigarellos, grissini: Mi a közös ezekben a különlegességekben? Nos, eltörnek, szuggesztív hangot adnak ki, olyan ropogást, amely finom textúrájukról árulkodik. Ez az angol „break” szó első jelentése.


Átvitt értelemben "szünet" arra a rövid időszakra utal, amely alatt kikapcsolódunk, és amely alatt tökéletesen megragadhatjuk a lehetőséget, hogy egy csésze teát vagy kávét igyunk meg a több mint 60 apró édes alkotás egyikével, amelyeket a nagyszerű tanár Eric Ortuño gyűjtött össze ebben a könyvben.
Ez, amely kétségtelenül a legroppanósabb könyv a könyvpiacon, tartalmazza a legklasszikusabb és leguniverzálisabb teasütemények és kekszek magyarázatait, technikáit és receptjeit, mint például a fent említett sablék, kekszek, ostyák, macaronok, amarettis, linzer, leveles tészta. ... de más saját készítésű javaslatokat is, mint például a Sacher vagy a Reus sütemény, mindkettő nyertes a Dulcypas versenyen (The Best Tea Pastry in Spain).
Ortuño első könyvében izgalmas utazást kínál a teasütemény és keksz univerzumán keresztül, de tágabb értelemben, még a „petit four” fogalmát is magában foglalva. Nélkülözhetetlen könyv a tegnapi, a mai és biztosan a holnapi aprósüteményekről.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Eric Ortuño
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 25.
ISBN: 9788412131475
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 23.5 x 28 x 3.6 cm
Súly: 2.6 kg
Oldalszám: 288
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Manresa

Manresa

Manresa, egy régóta várt szakácskönyv, a San Francisco-i öböl sztárséfjének „DavidKinch” a szakácskönyve. A Chef forradalmasította a régió éttermi kultúráját, és bevezette a „Farm to-Table” kifejezést, melynek lényege, hogy a közvetlen közelben található farmon termesztett minőségi, lehetőleg bió alapanyagokat használja, továbbá előnyben részesíti a térség „Észak-Kalifornia” tengerpartja által szolgáltatott tengeri élővilágot.
 


Szerzők: David Kinch

The Austin Cookbook

The Austin Cookbook

Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal. 


Szerzők: Paula Forbes

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.