Breaking Breads
A New World of Israeli Baking--Flatbreads, Stuffed Breads, Challahs, Cookies, and the Legendary Chocolate Babka
Az Izraeli pékszakma ezernyi régió hatását karolja át – Marokkó, Jemen, Németország és Grúzia, csak hogy egy párat említsünk. Uri Scheft pékmester szétválaszthatatlanul egyesíti ezeket a New York-i Breads Bakery-ben és a Tel Aviv-i Lehamim Bakery-ben készülő hihetetlen péksüteményeiben.
A mogyorókrémmel töltött babka, burgonyás-shakshukás focaccia, és csokoládés regulach óránként több alkalommal frissen jön ki a sütőből, a várakozó tömeg örömére. A Breaking Breads-ben Scheft skandináv felmenőinek, az európai szakmai gyakorlatának és izraeli és New York-i otthonainak hatásait egyesíti, hogy olyan édes és sós péksüteményeket vonultasson fel, amik között megtalálhatók európai, izraeli és közel-keleti kedvencek. Scheft új fényben mutatja be az olyan klasszikusokat, mint a challah, babka és a ciabatta, és olyan közel-keleti kenyerek saját verzióit mutatja be, mint a kubaneh és a jachnun. Az instrukciók részletesek, a fényképek magyarázóak, így mindenki elkészítheti Scheft mákos hamantaschen-jét, sajtos burekjét, és jeruzsálemi bageljét, sok egyéb sütemény mellett. Számos alaprecepttel és több száz izraeli, közel-keleti, kelet-európai, skandináv és mediterrán hatású receptjével, ez egy igazi sütőbiblia.
Photo: Artisan Publishing












Termékinformációk
| Szerző: | Uri Scheft |
| Kiadó: | Artisan |
| Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2016 |
| Forgalmazás kezdete: | 2016. október 18. |
| ISBN: | 9781579656829 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21 x 27 x 3.5 cm |
| Súly: | 1.61 kg |
| Oldalszám: | 352 |
| Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Éclair by GARUHARU
A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.