Barion Pixel

Breaking Breads

A New World of Israeli Baking--Flatbreads, Stuffed Breads, Challahs, Cookies, and the Legendary Chocolate Babka


« Vissza | Szerzők: Uri Scheft
  2017. július 05. 14:40

Breaking Breads

Az Izraeli pékszakma ezernyi régió hatását karolja át – Marokkó, Jemen, Németország és Grúzia, csak hogy egy párat említsünk. Uri Scheft pékmester szétválaszthatatlanul egyesíti ezeket a New York-i Breads Bakery-ben és a Tel Aviv-i Lehamim Bakery-ben készülő hihetetlen péksüteményeiben.


A mogyorókrémmel töltött babka, burgonyás-shakshukás focaccia, és csokoládés regulach óránként több alkalommal frissen jön ki a sütőből, a várakozó tömeg örömére. A Breaking Breads-ben Scheft skandináv felmenőinek, az európai szakmai gyakorlatának és izraeli és New York-i otthonainak hatásait egyesíti, hogy olyan édes és sós péksüteményeket vonultasson fel, amik között megtalálhatók európai, izraeli és közel-keleti kedvencek. Scheft új fényben mutatja be az olyan klasszikusokat, mint a challah, babka és a ciabatta, és olyan közel-keleti kenyerek saját verzióit mutatja be, mint a kubaneh és a jachnun. Az instrukciók részletesek, a fényképek magyarázóak, így mindenki elkészítheti Scheft mákos hamantaschen-jét, sajtos burekjét, és jeruzsálemi bageljét, sok egyéb sütemény mellett. Számos alaprecepttel és több száz izraeli, közel-keleti, kelet-európai, skandináv és mediterrán hatású receptjével, ez egy igazi sütőbiblia.

Photo: Artisan Publishing

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Uri Scheft
Kiadó: Artisan
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
Forgalmazás kezdete: 2016. október 18.
ISBN: 9781579656829
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 27 x 3.5 cm
Súly: 1.61 kg
Oldalszám: 352
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Tequila & Mezcal

Tequila & Mezcal

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét. 


Italian Gelato Project

Italian Gelato Project

Életrajzi részletek, üzleti tanácsok, alapos műszaki munkalapok, receptek, az angol nyelvű fordítás és a kiváló minőségű fotók együttesen teszik egyedülállóvá, kifinomult szakkiadvánnyá a Progetto Gelato-t. 


Szerzők: Andrea Soban

Italian Gelato Project

Italian Gelato Project

Életrajzi részletek, üzleti tanácsok, alapos műszaki munkalapok, receptek, az angol nyelvű fordítás és a kiváló minőségű fotók együttesen teszik egyedülállóvá, kifinomult szakkiadvánnyá a Progetto Gelato-t. 


Szerzők: Andrea Soban

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland