Barion Pixel

Death & Co

Modern Classic Cocktails, with More than 500 Recipes


« Vissza | Szerzők: Alex Day, Nick Fauchald, David Kaplan
  2021. augusztus 27. 12:20

Death & Co

A kortárs kézműves koktélmozgalom meghatározó kalauza a világ egyik legmagasabb rangú, a legtöbb kritika által dicsért és befolyásos bártól.


A Death & Co a legfontosabb, legbefolyásosabb és leggyakrabban utánozott bár a kortárs kézműves koktélmozgalomból. 2006-os megnyitása óta a Death & Co a komoly ivók és a koktélrajongók kötelező úti célja, és minden jelentősebb iparági díj nyertese – beleértve az Amerika legjobb koktélbárját és a legjobb koktélmenüt a Tales of the Cocktail találkozón.

A bár rendkívül tehetséges és kreatív személyzettel büszkélkedhet – az iparág legjobbjaival – a Death & Co a modern kor legjellegzetesebb italainak szülőhelye, mint például az Oaxaca Old-Fashioned, a Naked and Famous és a Conference.

A Death & Co, amely a kézműves koktélok meghatározó referenciája lesz, a bár több mint 500 leginnovatívabb és legkeresettebb koktélját kínálja. De a Death & Co nem csupán receptgyűjtemény, hanem egy teljes koktéloktatás is, amely az italkészítés elméletével és filozófiájával kapcsolatos információkat, egy teljes útmutatót a szeszes italok vásárlásához és felhasználásához, valamint lépésről lépésre szóló utasításokat tartalmaz a kulcsfontosságú technikák elsajátításához.

Tele gyönyörű, hangulatos fotókkal; szemléltető diagramokkal és infó grafikákkal; a Death & Co – a névadó bárhoz hasonlóan – merész, elegáns, és megadja a tempót a mixológusok számára szerte a világon.

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Alex Day, Nick Fauchald, David Kaplan
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation, Ízpárosítás / Flavor Pairing
Kiadás éve: 2016
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 16.
ISBN: 9781607745259
Nyelv: Angol
Méretek: 24.2 x 25.9 x 3.2 cm
Súly: 1.46 kg
Oldalszám: 320
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Italian Pantry

The Italian Pantry

A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül. 


Szerzők: Theo Randall

Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

Egy gyönyörű és pazarul fényképezett szakácskönyv, amely az autentikus japán agyagedényes főzésre összpontosít, szeretett recepteket és klasszikusok frissítéseit mutatja be, háttérrel a donabe eredetéről és történetéről.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash