Barion Pixel

Dessert

Roger van Damme


« Vissza | Szerzők: Roger van Damme
  2019. szeptember 26. 22:10

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Az innováció iránti szenvedélyével, amely meghaladja az átlag cukrász hagyományos meghatározását, van Damme átalakítja a szezonális alapanyagokat új és eredeti édességekké, és inspiráló kombinációkat hoz létre.

Roger Van Damme-ot 2010-ben az "Év Séfjének”, 2017-ben a világ legjobb cukrászának választották. 
A Het Gebaar éttermével 2010-ben elnyerte a Michelin csillagot. Ez a hetedik könyve, de az első, amelyben valóban tükrözi, bemutatja professzionális pályáját.

 

A kiadvány beltartalma:

- Új és innovatív desszertek a világ egyik legjobb cukrászától.
- Változatosan illusztrált, lépésről lépésre készített fényképekkel és részletes útmutatásokkal a több mint 50 csodálatos desszert elkészítéséhez.

Photo: Lannoo Editions

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Roger van Damme
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9789401465212
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 3.4 cm
Súly: 2.35 kg
Oldalszám: 384
Ár: 23 990 Ft
(22 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Food of Sichuan

The Food of Sichuan

A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.


Szerzők: Fuchsia Dunlop

Sous vide - Heiko Antoniewicz

Sous vide - Heiko Antoniewicz

A teljesen új és átfogó standard munka. 50 összetett étel és sok átfogó alaprecept Heiko Antoniewicz csúcsszakácstól.


Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

Japanese Pickled Vegetables

Japanese Pickled Vegetables

Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.

 


Szerzők: Machiko Tateno