Barion Pixel

Desserts

Der Pâtissier von Tanja Grandits


« Vissza | Szerzők: Tanja Grandits, Julien Duvernay
  2019. november 24. 17:53

Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti. 


Ebben a könyvben Duvernay részletesen és érthetően bemutatja, hogyan készíti desszertjeit, hogy akár otthon is sikeresen elkészíthetőek legyenek. Kilenc fejezetben a citrusfélék, a teák, a gabonafélék, a karamella, a bors, a zöldségek, a virágok, a gyógynövények és az olajok, édes kombinációkká, szokatlan alkotássokká alakulnak. A kiadvány körülbelül 70 receptet tartalmaz, mely kiegészül a termékek és technikák szószedetével.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Tanja Grandits, Julien Duvernay
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2016
Forgalmazás kezdete: 2016. március 30.
ISBN: 9783038009054
Nyelv: Német
Méretek: 21.5 x 27 x 2.7 cm
Súly: 1.32 kg
Oldalszám: 240
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Le Grand Livre de la Mer

Le Grand Livre de la Mer

80 recepten és részletes, lépésről lépésre alkalmazott technikákon keresztül kivételes feltárást biztosítanak a tenger gyümölcsei – halak, rákfélék, puhatestűek, kagylók, hínárok, és más tengeri növények – sokféle lehetőségéhez.


Recipes from The American South

Új
Recipes from The American South

Egy otthoni szakács kalauza Amerika egyik legváltozatosabb – és legízletesebb – konyhájához, a James Beard-díjas szerző és gasztronómiatörténész, Michael W. Twitty tollából.


Signature

Signature

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait. 


Szerzők: Johan Martin