Desserts
Der Pâtissier von Tanja Grandits
Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti.
Ebben a könyvben Duvernay részletesen és érthetően bemutatja, hogyan készíti desszertjeit, hogy akár otthon is sikeresen elkészíthetőek legyenek. Kilenc fejezetben a citrusfélék, a teák, a gabonafélék, a karamella, a bors, a zöldségek, a virágok, a gyógynövények és az olajok, édes kombinációkká, szokatlan alkotássokká alakulnak. A kiadvány körülbelül 70 receptet tartalmaz, mely kiegészül a termékek és technikák szószedetével.








Termékinformációk
| Szerzők: | Tanja Grandits, Julien Duvernay |
| Kiadó: | atVerlag |
| Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Német / German Books |
| Kiadás éve: | 2016 |
| Forgalmazás kezdete: | 2016. március 30. |
| ISBN: | 9783038009054 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 21.5 x 27 x 2.7 cm |
| Súly: | 1.32 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Eataly: Contemporary Italian Cooking
A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát.
Wild Brews
A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
KUK [COOK]
Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.