Ekstedt

The Nordic Art of Analogue Cooking


« Vissza | Szerzők: Niklas Ekstedt
  2020. május 06. 21:05

Ekstedt

„Egyenlő rész nyírfával és szenvedéllyel tápláljuk a tüzet. Minden hozzávalót nyílt tűzön készítünk el. A faszén és a füst a legerősebb eszközeink. Nincs elektromos grill, gáztűzhely – csak természetes hő, korom, hamu, füst és tűz. A főzés ősi módja iránt érzett tiszteletből választottuk ezeket a módszereket. Az Ekstedt-ben a lángok a kifogástalanok.”


Saját nevét viselő Michelin-csillagos éttermében Niklas Ekstedt merész ízvilága által lobbantja lángra ősi, a tűz körül kialakult ösztöneinket. A modern technológia mellőzése nehezen valósítható meg otthoni körülmények között, de szellemisége arra ösztönöz, hogy térjünk vissza az alapokhoz ahol csak tudunk.
Az Ekstedt étterem a könyv szíve és középpontja, alapot ad Niklas történeteinek a szezonális, regionális és hagyományos svéd konyháról. Az étterem ételei együtt egy pazar kiadványban: brezírozott báránylapocka hínárvajjal és medvehagymabogyóval, borókán füstölt fogassüllő, parázson sült póréhagyma szenes tejszínnel, fenyőn füstölt fekete-kagyló, és kemencében sült mandulatorta.

Fontos! A deviza árfolyam változások miatt az ár minimálisan változhat! Pontos ár a megjelenés időpontjában válik elérhetővé.

A kiadvány várható megjelenése: 2020 augusztus-szeptember!Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Niklas Ekstedt
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781472961969
Nyelv: Angol
Oldalszám: 304
Ár: 12 990 Ft