Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition
Eredetileg két kötetes, dedikált kiadásként jelent meg, és csak 11 000 nyomtatott példányra korlátozódott,
Ez az Eleven Madison Park: The Next Chapter, egy felülvizsgált kiadása a deluxe kiadásnak egy kiváló minőségű, egyetlen kivűló minőségű kötetbe szerkesztve. A 80 recept és történet közül több mint 30 vadonatúj, és azon ételeket tükrözi, amelyeket jelenleg az étteremben szolgálnak fel.
A 30 vadonatúj ételfotóval együtt közel 15 új akvarell és történet is található, amelyek többek között az étterem közelmúltbeli felújítását tárgyalják.
Ez a gyűjtemény tükrözi azt az időszakot, amelyben az Elevene Madison Park nagyszámú elismerést kapott, köztük a New York Times négy csillagát, a három Michelin csillagot, a hét James Beard Alapítvány díját, valamint a World Best 50, a világ legjobb étterme díját. Ebben a friss könyvben, séf Daniel Humm páratlan gasztronómiai útját és inspirációját is leírja
Photo: Francesco Tonelli



Termékinformációk
| Szerzők: | Daniel Humm, Will Guidara |
| Kiadó: | Ten Speed Press |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9780399580659 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 27.3 x 29.8 x 3.5 cm |
| Súly: | 2.62 kg |
| Oldalszám: | 384 |
| Ár: |
24 990 Ft (23 800 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Notebook - Pastries for Restaurants
Receptek, alkotások, tesztek és technikák, amelyek emblematikus éttermek konyháiban íródott jegyzetek formájában őriztek, ezt tartalmazza Spyros Pediaditakis cukrász első „Notebook: Pastries for Restaurants” című könyve.
Bonnes pâtes ! - 80 recettes boulangères et pâtissières
Több mint 80 recept briósokhoz, baguettekhez, pizzákhoz, focacciákhoz, ciabattához vagy croissantokhoz – egy teljes körút a kenyérvilágban, ahol igazán kézbe veheted a tésztát.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.