Gewürze Tanja Grandits

Fünfzig Gewürze und hundertfünfzig Rezepte


« Vissza | Szerzők: Tanja Grandits
  2019. november 29. 21:32

Gewürze Tanja Grandits

Tanja Grandits, a Stucki Basel étterem főszakácsa könyvében megnyitja fűszertartó dobozát és 150 speciális receptet mutat be a mindennapokra, a vendégek számára, úgy mint a borsó-alma gazpacho köménnyel, a sütőtökös-kardamom kenyeret, citromos-gyömbéres csirkét, csillagánizsos lazac tataki-t szezámos zöldségekkel, vagy éppen a csillagánizsos csokoládé mousse-t, valamint egyszerű alapokat, mint például házi sáfrányos-szezámos sót, vagy édes chili szószt fahéjvirágokkal. 


“A fűszerek szenvedélyt keltenek az ételben” A főszakács meg van győződve arról, hogy a fűszerek csodálatos világot nyitnak meg: amikor a fahéjat illatoljuk a karácsony illata azonnal a levegőben van. A boróka szépen harmonizál a cassissal, a koriander pedig a borsos-citromos aromájával párolt hagyma ételben, mint a földi mennyország. 50 Fűszer/aroma: édes, csípős, ánizsos, földes, keserű, szép virágok, diófélék a leírtak szerint.
A könyv ismerteti az előkészítés alapjait és csavarjait, aromáit, kombinációs lehetőségeit és azok jótékony hatásait.

Tanja Grandits

A legendás 2 Michelin csillagos Stücki Bazel étterem konyhafőnöke. 19 pontot kapott GaultMillau étteremkalauztól, továbbá Gault Millau "Év Séfje 2014" és az "Év Séfje 2020". Konyhája az aromák, fűszerek és textúrák virtuóz kezeléséről, használatáról ismert, több szakácskönyv sikeres szerzője.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Tanja Grandits
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2013
ISBN: 9783038007401
Nyelv: Német
Méretek: 21.5 x 27 x 3 cm
Súly: 1.65 kg
Oldalszám: 336
Ár: 14 290 Ft