Barion Pixel

Institut Paul Bocuse Gastronomique

The definitive step-by-step guide to culinary excellence


« Vissza | Szerzők: Institut Paul Bocuse
  2016. október 17. 10:02

Institut Paul Bocuse Gastronomique

Tanulj meg főzni, mint a szakma legnagyobbjai a neves Institut Paul Bocuse meghatározó szakkönyvének segítségével.

Tökéletes útmutató szakácstanoncoknak és feltörekvő amatőröknek egyaránt; ezt a teljes terjedelmében illusztrált, összefoglaló kézikönyvet forgatva hiánytalanul elsajátíthatjuk pazar fogások előkészületeinek, elkészítésének és tálalásának műveleteit. 


Mérvadó és páratlan kötet; a szakácstudomány 250 alaptechnikáját fényképek mutatják be lépésekre bontva. Ezeket a technikákat a könyv további részében 70 klasszikus és modern recept ülteti át a gyakorlatba. Összesen 1800 fotójával, ez a fantasztikus mű nélkülözhetetlen konyhai Biblia lehet bármely komoly szakácsnak, legyen hivatásos vagy amatőr. A Franciaországban működő Institut Paul Bocuse a kulináris tökéletesség világhírű központja. Az „Évszázad Szakácsa”, Paul Bocuse alapította intézmény az elmúlt 25 év legmagasabb szintű vendéglátóipari-és szakácsoktatásával büszkélkedhet.

Az alul látható videó a francia nyelvű változatot mutatja be! Az angol nyelvű változat hasonló beltartalommal, de eltérő könyv borítóval érkezik!

 

Photo: Hamlyn

 

 

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Institut Paul Bocuse
Kiadó: Hamlyn
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9780600634171
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 27.5 x 6 cm
Súly: 3.48 kg
Oldalszám: 720
Ár: 21 890 Ft
(20 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Ikarus invites the world's best chefs VOL9

Ikarus invites the world's best chefs VOL9

Amikor hónapról-hónapra kinyílik az Ikarus konyhájának ajtaja, a nemzetközi kulinária élvonalbeli séfjei előtt tisztelegnek.


KUK [COOK]

KUK [COOK]

Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.


Szerzők: Sebastian Frank

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.