Institut Paul Bocuse Gastronomique

The definitive step-by-step guide to culinary excellence


« Vissza | Szerzők: Institut Paul Bocuse
  2016. október 17. 10:02

Institut Paul Bocuse Gastronomique

Tanulj meg főzni, mint a szakma legnagyobbjai a neves Institut Paul Bocuse meghatározó szakkönyvének segítségével.

Tökéletes útmutató szakácstanoncoknak és feltörekvő amatőröknek egyaránt; ezt a teljes terjedelmében illusztrált, összefoglaló kézikönyvet forgatva hiánytalanul elsajátíthatjuk pazar fogások előkészületeinek, elkészítésének és tálalásának műveleteit. 


Mérvadó és páratlan kötet; a szakácstudomány 250 alaptechnikáját fényképek mutatják be lépésekre bontva. Ezeket a technikákat a könyv további részében 70 klasszikus és modern recept ülteti át a gyakorlatba. Összesen 1800 fotójával, ez a fantasztikus mű nélkülözhetetlen konyhai Biblia lehet bármely komoly szakácsnak, legyen hivatásos vagy amatőr. A Franciaországban működő Institut Paul Bocuse a kulináris tökéletesség világhírű központja. Az „Évszázad Szakácsa”, Paul Bocuse alapította intézmény az elmúlt 25 év legmagasabb szintű vendéglátóipari-és szakácsoktatásával büszkélkedhet.

Az alul látható videó a francia nyelvű változatot mutatja be! Az angol nyelvű változat hasonló beltartalommal, de eltérő könyv borítóval érkezik!

 

Photo: Hamlyn

 

 

 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Institut Paul Bocuse
Kiadó: Hamlyn
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9780600634171
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 27.5 x 6 cm
Súly: 3.48 kg
Oldalszám: 720
Ár: 18 190 Ft