Barion Pixel

La Boulangerie

avec Frédéric Lalos, le MOF Boulanger


« Vissza | Szerzők: Frédéric Lalos MOF
  2022. április 08. 10:40

La Boulangerie

Frédéric Lalos (MOF Boulanger) Franciaország egyik legjobb pék „szakmunkásának” szakkönyve, aki bemutatja a kenyérkészítés minden technikáját.


A kenyér, a nyersanyagok és a felszerelés történetéinek alapjaitól a 140, a hagyományos kézműves mesterséget tiszteletben tartó recepttel való gyakorlásig kiséri el a szakembereket. A legklasszikusabbtól a legeredetibbig, a receptek folyamatábrákkal és tanácsokkal kerülnek bemutatásra, tippek és trükkök MOF Boulanger-től.
408 oldal, 280 fotó, 140 recept, valamint lépésről lépésre szóló útmutató a kenyérsütés művészetének elsajátításához.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Frédéric Lalos MOF
Kiadó: epa / Hachette
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 03.
ISBN: 9782376712329
Nyelv: Francia
Méretek: 23.8 x 27.7 x 4.4 cm
Súly: 2.47 kg
Oldalszám: 408
Ár: 23 990 Ft
(22 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Cocktail Codex

Cocktail Codex

A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.


The Ultimate Pasta Machine Cookbook

The Ultimate Pasta Machine Cookbook

Végül egy szakácskönyv a tésztakészítésről, amely mindenféle tésztagépekre kiterjed - mind kézi, mind elektromos, valamint keverőgép kiegészítőivel készültekre is. A könnyen elsajátítható receptek és a folyamatábrák segítségével biztosan hamarosan szakértő tésztamesterré válik!


Szerzők: Lucy Vaserfirer

Signature Dishes

Signature Dishes

The Signature Dish – Az étel, amely néhány falatban szimbolizálja alkotója kilétét. Egy étel, ami mögött keresés, jelentés, találkozás rejtőzik. - Amélie Vincent


Szerzők: Amélie Vincent

Healthier, lighter, and tastier pastry book

Healthier, lighter, and tastier pastry book

Jordi Bordas receptkönyvével megtanulhatod, hogyan készíthetsz egészségesebb, könnyebb és ízletesebb cukrászsütemények egész gyűjteményét. A reggelitől a snack-ig, különböző textúrájú tortákig, desszertekig, tarte-ig és elviteles tortákig. Alakítsa át ezt a különleges alkalmat egy lehetőséggé, hogy élvezze és vigyázzon önmagára.


Szerzők: Jordi Bordas