La Grande Piccola Pasticceria
The Great Mignon Patisserie
Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.
A fejezetek és a több mint 70 recept a klasszikus és innovatív profiteroloktól a sós süteményekig terjednek, át a chantillyn, a tartelette-eken, húrral vágott mini-édességeken, leveles tésztákon apró habcsókokon, tortanyalókákon, likőrös édességeken, muffinokon, egészen az olajban sült aprósüteményekig.
Photo: Chiriotti








Termékinformációk
| Szerző: | Alessandro Dalmasso |
| Kiadó: | Chiriotti Editori |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| ISBN: | 9788896027424 |
| Nyelv: | Olasz-Angol |
| Méretek: | 21.5 x 29 x 3.5 cm |
| Súly: | 2.07 kg |
| Oldalszám: | 406 |
| Ár: |
28 980 Ft (27 600 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.