La Grande Piccola Pasticceria
The Great Mignon Patisserie
Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.
A fejezetek és a több mint 70 recept a klasszikus és innovatív profiteroloktól a sós süteményekig terjednek, át a chantillyn, a tartelette-eken, húrral vágott mini-édességeken, leveles tésztákon apró habcsókokon, tortanyalókákon, likőrös édességeken, muffinokon, egészen az olajban sült aprósüteményekig.
Photo: Chiriotti
Termékinformációk
Szerző: | Alessandro Dalmasso |
Kiadó: | Chiriotti Editori |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9788896027424 |
Nyelv: | Olasz-Angol |
Méretek: | 21.5 x 29 x 3.5 cm |
Súly: | 2.07 kg |
Oldalszám: | 406 |
Ár: |
28 980 Ft (27 600 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
World Atlas of Beer
A kézműves sörgyártás folyamatosan fejlődik szerte a világon, a World Atlas of Beer a sör végleges és alapvető útmutatója.
Latinísimo
Egy enciklopédikus szakácskönyv, amely a latin-amerikai otthoni főzést ünnepli – az első, amely mind a huszonegy nemzet napi otthoni főzésével foglalkozik – a téma egyik legelismertebb szaktekintélyétől.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.