Barion Pixel

La Grande Piccola Pasticceria

The Great Mignon Patisserie


« Vissza | Szerzők: Alessandro Dalmasso
  2020. június 19. 17:09

La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.


A fejezetek és a több mint 70 recept a klasszikus és innovatív profiteroloktól a sós süteményekig terjednek, át a chantillyn, a tartelette-eken, húrral vágott mini-édességeken, leveles tésztákon apró habcsókokon, tortanyalókákon, likőrös édességeken, muffinokon, egészen az olajban sült aprósüteményekig.   

Photo: Chiriotti

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Alessandro Dalmasso
Kiadó: Chiriotti Editori
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9788896027424
Nyelv: Olasz-Angol
Méretek: 21.5 x 29 x 3.5 cm
Súly: 2.07 kg
Oldalszám: 406
Ár: 28 980 Ft
(27 600 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Gluten-Free Flavor Flours

Gluten-Free Flavor Flours

Monumentális könyvében, a szeretett desszertkirálynő, Alice Medrich a lisztekre irányítja figyelmét, pontos technikáit és kifogástalan ízlését – a búzaliszt alternatívái között megtalálhatjuk a rizslisztet, zablisztet, kukoricalisztet, ciroklisztet, a teff-et és sok mást. 


Szerzők: Alice Medrich

The Rye Baker

The Rye Baker

Az igazi rozskenyér, amely az észak- és kelet európai étkezési kultúra középpontjában áll sokkal több, mint egy bolti szelíd kenyér. 


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash