Barion Pixel

Living Bread

Tradition and Innovation in Artisan Bread Making


« Vissza | Szerzők: Daniel Leader, Lauren Chattman
  2019. november 05. 17:26

Living Bread

A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.


Ebben az úttörő pékkönyvben az úttörő kenyérsütő Daniel Leader átfogó képet nyújt a mai kenyérsütésről a lelkes otthoni pékek számára. 

A lisztőrlők, a gazdálkodók, a pékek és a tudósok közösségének inspirációjával a Living Bread lenyűgöző betekintést nyújt a kézműves kenyérsütés fejlődésébe és folyamatos változásába - a búzatenyésztési gyakorlattól és az őrlés előrehaladásától kezdve a kovász indítókig és a tésztakeverés technikáiba egyaránt. A művészetet és a tudományt egyformán befolyásolva, Leader izgalmas csavarokat mutat be a klasszikusokról, mint például a Curry-s paradicsomos Ciabatta-t, a Vegan Brioche-t és a csokoládés kovászos Babka-t, valamint a hagyományos recepteket is górcső alá veszi.
Anekdotákkal és emlékezetes képekkel Leader saját utazásaiból és az őt befolyásoló kézműves találkozókból a Living Bread egy szerelmeslevél, egy élvonalbeli útmutató a jó kenyér készítésének gyakorlatához.

 

Photo: Joerg Lehmann

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Daniel Leader, Lauren Chattman
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780735213838
Nyelv: Angol
Méretek: 21.5 x 26.6 x 3.3 cm
Súly: 1.7 kg
Oldalszám: 368
Ár: 13 990 Ft
(13 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Japanese Pickled Vegetables

Japanese Pickled Vegetables

Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.

 


Szerzők: Machiko Tateno

Pasta - A Cookbook

Pasta - A Cookbook

Stílusos, tészta mesterkurzus New York város első számú tészta szakácsától, 40 kézzel készített tésztaforma receptjeivel és 100 olasz amerikai, regionális olasz és modern ételekkel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.