Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai
The Waiter of the Stars
Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.
Ez a könyv a következő éttermek történetét és éttermi fogasait tartalmazza:
Skina - 2 Michelin csillag (Marbella)
Nintai - 1 Michelin csillag (Marbella)
Ayalga - 1 Michelin csillag (Ribadesella)
Clos - 1 Michelin csillag (Madrid)
Marcos éttermeiben szorosan együttműködik szakácsaival, hogy olyan ételeket fejlesszenek ki, amelyek a helyi hagyományokhoz és alapanyagokhoz kötődnek, de kifejezetten modern módon kerülnek bemutatásra. A kivétel a Nintai, amely kihasználja Marbella Földközi-tenger partján elhelyezkedő fekvését, hogy az andalúz vizekből származó legjobb tenger gyümölcseiből sushit kínáljon.
Photo: Mikel Ponce
Termékinformációk
Szerző: | Marcos Granda |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Felszolgálás technika / Service |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. február 08. |
ISBN: | 9788472121928 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 16.2 x 23.2 x 1.6 cm |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
29 590 Ft (28 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Core by Clare Smyth
Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.
North
Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.
North
Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.