Barion Pixel

Noor Paco Morales


« Vissza | Szerzők: Paco Morales
  2019. október 14. 21:18

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


A Noor nem csak annyi, mint megtapasztalni Paco Al-Andalus konyháját. Ez egy olyan kulturális projekt, ami az étterem része, egy kreatív kutatás-fejlesztési tér, amivel arra törekszik, hogy visszaállítsa a lebilincselő Al-Andalus-i kultúra konyhájának ragyogását, innovatív, dinamikus és modern szemszögből. A Noor étterem elmesél egy varázslatos konyhában rejlő történetet, lehetővé téve a vendégeknek, hogy azt gasztronómiai alkotásokon keresztül is élvezzék. A Noor a 10.-ik századdal kezdte projektjét. Minden új évszak évszázadról évszázadra mutatja be az Al-Andalus-i konyhaművészet evolúcióját, ami óriási hatással volt napjaink híres andalúziai konyhára.

Photo: Mikel Ponce

 

 

 



Kapcsolódó videók







Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Paco Morales
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9788472121768
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 24 x 32 x 2.5 cm
Súly: 2.3 kg
Oldalszám: 320
Ár: 52 990 Ft
(50 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Indian Kitchens - Treasured family recipes from across the land

Indian Kitchens - Treasured family recipes from across the land

Ebben az örömteli új könyvben Roopa Gulati beutazza Indiát, és ünnepli a nemzetet alkotó csodálatosan változatos ételeket nap mint nap betérve azokhoz az emberekhez, akik elkészítik azokat, az eredmény pedig több mint 100 finom, friss és élénk recept, amelyeket újra és újra meg akarsz majd főzni.


Szerzők: Roopa Gulati

Project Fire

Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.


Szerzők: Steven Raichlen

Meat, Poultry & Game - Ferrandi

Meat, Poultry & Game - Ferrandi

FERRANDI Paris, a Francia Kulináris Művészeti Iskola – amelyet a Le Monde újság a „Gasztronómia Harvardjának” nevezett. Meat, Poultry & Game – a végső referencia a hús elkészítéséhez és főzéséhez.


Grist

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.