Noor Paco Morales


« Vissza | Szerzők: Paco Morales
  2019. október 14. 21:18

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


A Noor nem csak annyi, mint megtapasztalni Paco Al-Andalus konyháját. Ez egy olyan kulturális projekt, ami az étterem része, egy kreatív kutatás-fejlesztési tér, amivel arra törekszik, hogy visszaállítsa a lebilincselő Al-Andalus-i kultúra konyhájának ragyogását, innovatív, dinamikus és modern szemszögből. A Noor étterem elmesél egy varázslatos konyhában rejlő történetet, lehetővé téve a vendégeknek, hogy azt gasztronómiai alkotásokon keresztül is élvezzék. A Noor a 10.-ik századdal kezdte projektjét. Minden új évszak évszázadról évszázadra mutatja be az Al-Andalus-i konyhaművészet evolúcióját, ami óriási hatással volt napjaink híres andalúziai konyhára.

Photo: Mikel Ponce

 

 

 Kapcsolódó videókKosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Paco Morales
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9788472121768
Nyelv: Angol-Spanyol
Oldalszám: 320
Ár: 26 990 Ft