Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions


« Vissza | Szerzők: Stéphane Glacier MOF
  2016. június 11. 16:54

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.

A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy tükrözze, bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető. 


A csodás könyv oldalain az olvasó megtalálja a legújabb és legfrissebb recepteket, például a choux és sables tésztából készült finomságokat, tartokat és tartletteket, entrements és petits gateaux-kat, kuglofokat. Egytől-egyig 85 darab elegáns, és inspiráló alkotást ismerhetünk meg. Minden recept mellett található egy grafikus által rajzólt oldalírányú vágási felület, mely bemutatja a desszertek rétegeit, töltéseit, továbbá a bonyolultabb cukrászati technikákat lépésről-lépésre fényképekkel illusztrálja, így könnyebben elkészíthetők, reprodukálhatók a szerző receptjei, technikái. 

A MOF minősítéssel rendelkező cukrász saját iskoláiba is beiratkozhatunk továbbképzésre, melyek Franciaországban és Romániában találhatóak.

Photo: Stéphane Glacier L'école/Gaelle.Astierperret 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Stéphane Glacier MOF
Kiadó: Stéphane Glacier MOF
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, MOF/Meilleur Ouvrier de France
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9782953727555
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21 x 27 x 3 cm
Súly: 1.3 kg
Oldalszám: 250
Ár: 25 990 Ft