Passion et Tradition Boulangère
Meilleur Ouvrier de France Boulanger
Ludovic Richard, Meilleur Ouvrier de France Boulanger (MOF), a Párizsi Bellouet Conseil iskola külsős oktatójának professzionális pékszakkönyve.
Mint a könyv a „Passion et Tradition Boulangère” címében rámutat Ludovic szenvedélyes és egyben nagyszerű szakember. A szakkönyv segítségével felfedezheti a szerző kenyér, péksütemény és sós termékeit, valamint Ludovic Bretagne-i régiójából származó receptjeit is. Nagyon gyakran egyszerű és ésszerű termékeket ismertet, amelyek nagyrészt napi szinten állíthatók elő. A termékek (79 darab) nagyméretű csodás fényképekkel és diagramokkal kerülnek bemutatásra.
#livredecuisine #nouveaulivre #MOF






Termékinformációk
| Szerző: | Ludovic Richard MOF |
| Kiadó: | Ecole Bellouet Conseil Paris |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| Forgalmazás kezdete: | 2020. január 10. |
| ISBN: | 9782918223085 |
| Nyelv: | Angol-Francia |
| Méretek: | 21.5 x 30.5 x 2.5 cm |
| Súly: | 1.79 kg |
| Oldalszám: | 320 |
| Ár: |
38 990 Ft (37 133 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Is This A Cookbook?
Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.