Passion et Tradition Boulangère
Meilleur Ouvrier de France Boulanger
Ludovic Richard, Meilleur Ouvrier de France Boulanger (MOF), a Párizsi Bellouet Conseil iskola külsős oktatójának professzionális pékszakkönyve.
Mint a könyv a „Passion et Tradition Boulangère” címében rámutat Ludovic szenvedélyes és egyben nagyszerű szakember. A szakkönyv segítségével felfedezheti a szerző kenyér, péksütemény és sós termékeit, valamint Ludovic Bretagne-i régiójából származó receptjeit is. Nagyon gyakran egyszerű és ésszerű termékeket ismertet, amelyek nagyrészt napi szinten állíthatók elő. A termékek (79 darab) nagyméretű csodás fényképekkel és diagramokkal kerülnek bemutatásra.
#livredecuisine #nouveaulivre #MOF






Termékinformációk
| Szerző: | Ludovic Richard MOF |
| Kiadó: | Ecole Bellouet Conseil Paris |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| Forgalmazás kezdete: | 2020. január 10. |
| ISBN: | 9782918223085 |
| Nyelv: | Angol-Francia |
| Méretek: | 21.5 x 30.5 x 2.5 cm |
| Súly: | 1.79 kg |
| Oldalszám: | 320 |
| Ár: |
38 990 Ft (37 133 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Cuba
Íme, a legújabb kötet a Phaidon nemzetközi konyhákat bemutató bestseller-sorozatából: a Cuba: The Cookbook a Mexico: The Cookbook-kal és a Peru: The Cookbook-kal karöltve fedezi fel Latin-amerika nagy kulináris hagyományait.
Habitat - Die neue Tiroler Küche
Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary
Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.