Barion Pixel

Poilane

The Secrets of the World-Famous Bread Bakery


« Vissza | Szerzők: Apollonia Poilane
  2020. május 28. 17:19

Poilane

A Poilane pékség és a Poilane család forradalmasította azt, ahogyan a kenyérről gondolkodunk, és nagyon fontos, hogy megőrizzük és megtanuljuk örökségünket. "- írja Alice Waters, az előszóban. Étel-kedvelők számára szerte a világon egy Párizsi utazás nem teljes a Poilane-i látogatás nélkül.


Ina Garten a kenyér rendkívüli minőségéről szól. Martha Stewart szerint a Poilane-i „P” jelentése "tökéletes".
A Poilane először nyújt részletes utasításokat, hogy otthonában reprodukálhassa egyedi "ölelésméretű" kovászkenyerét, valamint a pékség egyéb nagyon szeretett kenyereit és süteményeit.
Azt a történetet is elmeséli, amikor Apollonia Poilane, a harmadik generációs pék és tulajdonos tizennyolc éves korában átvette a globális üzletet, és a jövőbe irányította a Harvard Egyetem újoncaként, miután szülei helikopter balesetben elhunytak.
A kenyér mellett az Apollonia olyan sütemény recepteket is bemutat, mint például a tartok és vajas cookie-k, továbbá néhány olyan ételt, ami szorosan kötődik a kenyérhez, mint alapanyag. Poilane az ételek elkészítése során egyéb gabonafélék világát is felfedezi, mint például a rizs, kukorica, árpa, zab és a köles.

Photo: Philippe Vaures Santamaria

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Apollonia Poilane
Kiadó: Houghton Mifflin Harcourt
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781328810786
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 25.1 x 3.3 cm
Súly: 1.28 kg
Oldalszám: 288
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

My Culinary Ikigai

My Culinary Ikigai

Meghívás a Schloss Elmau csillagos konyhájába. Aki valaha is élvezte Christoph Rainer konyhaművészetét a Luce D'Oro ínyenc étteremben, az nem fogja egyhamar elfelejteni ezt a kulináris élményt. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


Plating Dessert

Plating Dessert

Hogy beteljesítse álmát, hogy cukrász legyen, tizennyolc évesen Franciaországba ment tanulni. Miután elvégezte a Boulangerie tanfolyamot az INBP-nél és a Pasisssrie tanfolyamot az Ecole Ferrandinál, különféle tapasztalatokat szerzett Franciaországban és New York-i cukrászdákban, éttermekben.


Szerzők: Lee Eunji