Pure Leidenschaft
Meine einfache Küche
Caminada első szakácskönyve egy kulináris szerelmi vallomás, ami egyben kifejezi vonzódását és tiszteletét az egyszerű konyha iránt.
Aki a könyvemet olvassa találjon benne érzéki, érthető recepteket, valamint betekintést kap a régió kulturális gazdagságából és földrajzi sokszínűségéből.
A Schauenstein kastély séfjeként mutatja be a szívéhez közel álló tradicionális évszaknak megfelelő természetközeli ételeket mint például a Capuns, Maluns, Pizokel, illetve a mögötte álló embereket, és a régió kiemelkedő alapanyagait a Val Lumneziai szárnyast, Fläschből a sáfrányt, dinnyét Pratvalból, vagy a hegyi burgonya Albula völgyből.











Termékinformációk
| Szerző: | Andreas Caminada |
| Kiadó: | atVerlag |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| Forgalmazás kezdete: | 2019. november 13. |
| ISBN: | 9783039020287 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 20.4 x 26.1 x 2.5 cm |
| Oldalszám: | 216 |
| Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Bachour Buffets
A hetedik könyvében kellett szerepelnie, amikor Antonio Bachour sokkal „bachourabb”, mint valaha. A Bachour Buffets az ő nagy műve, az ő hagyatéka.
First Generation
A Little Fat Boy mögött álló blogger 80 olyan receptet mutat be, amely az első generációs tajvani-amerikai gyermekkorában gyökerezik a közép-nyugaton felnövő tajvani amerikaiként.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).