The Curious Bartender's Gin Palace
Tristan Stephenson

A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja.
Járja be a nem mindennapi utat, amit a gin tett meg középkori kezdeteitől, mint a gyógynövényekből készült genever, a gin iparosításáig és a Gin-őrület sötét idejéig a 18. századi Londonban, a tonic-kal kötött szövetségén át – megalkotva a legízletesebb és legélvezetesebb malária elleni gyógyszert –napjainkban zajló aranykoráig. Az elmúlt pár év során több száz lepárlóüzem és mikró lepárló bukkant fel a világ körül, amik növények izgalmas új keverékével infúziónált nagyszerű kézműves termékeket alkotnak.
Ebben a könyvben közvetlen közelről láthatja a legizgalmasabb fejleményeket, megismerheti a gin gyártási folyamatának alkímiáját és az aromák tudományát, mielőtt túrára indulna a világ legizgalmasabb lepárlóiba. Végül, próbálja ki Tristan receptjeit a gyakorlatban is egy tucat lélegzetelállító koktéllal, mint a Purl, a Rickey vagy a Fruit Cup.
Termékinformációk
Szerző: | Tristan Stephenson |
Kiadó: | Ryland Peters Small |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9781849757010 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 23.5 x 2.8 cm |
Súly: | 0.98 kg |
Oldalszám: | 208 |
Ár: |
7 990 Ft (7 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Tradition in evolution

Három év kutatás, elemzés, tesztelés, vita, betekintés és összehasonlítás a cél elérése érdekében ez mind a Tradition in Evolution. Rugalmas és ideális eszköz a mai szakemberek számára.
KUK [COOK]
!['KUK [COOK] KUK [COOK]](/static/content/books/cover_img/0//thumb/538.jpg?377941255126921)
Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.