The Curious Bartender's Gin Palace
Tristan Stephenson
A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja.
Járja be a nem mindennapi utat, amit a gin tett meg középkori kezdeteitől, mint a gyógynövényekből készült genever, a gin iparosításáig és a Gin-őrület sötét idejéig a 18. századi Londonban, a tonic-kal kötött szövetségén át – megalkotva a legízletesebb és legélvezetesebb malária elleni gyógyszert –napjainkban zajló aranykoráig. Az elmúlt pár év során több száz lepárlóüzem és mikró lepárló bukkant fel a világ körül, amik növények izgalmas új keverékével infúziónált nagyszerű kézműves termékeket alkotnak.
Ebben a könyvben közvetlen közelről láthatja a legizgalmasabb fejleményeket, megismerheti a gin gyártási folyamatának alkímiáját és az aromák tudományát, mielőtt túrára indulna a világ legizgalmasabb lepárlóiba. Végül, próbálja ki Tristan receptjeit a gyakorlatban is egy tucat lélegzetelállító koktéllal, mint a Purl, a Rickey vagy a Fruit Cup.




Termékinformációk
| Szerző: | Tristan Stephenson |
| Kiadó: | Ryland Peters Small |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2016 |
| ISBN: | 9781849757010 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19 x 23.5 x 2.8 cm |
| Súly: | 0.98 kg |
| Oldalszám: | 208 |
| Ár: |
7 990 Ft (7 610 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Sun and Rain - Ana Roš
Személyes séf-monográfia és az első könyv, a globálisan elismert Ana Roš séftől, a szlovén Hiša Franko étteremből.
South
A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.