Barion Pixel

The Hand & Flowers Cookbook

Tom Kerridge


« Vissza | Szerzők: Tom Kerridge
  2021. január 26. 09:50

The Hand & Flowers Cookbook

Tom Kerridge 2 Michelin-csillagos pubjának régóta várt szakácskönyve.


A The Hand & Flowers a világ első és egyetlen pubja, ami két Michelin-csillaggal büszkélkedhet. A Buckinghamshire szívében otthont kapott fesztelen étteremben Tom Kerridge innovatív és szofisztikált ételeket szolgál fel, amik mesterien dolgozzák át és finomítják a brit klasszikusokat a 21. század számára.

Ez a lélegzetelállító új könyv az étlapon valaha feltűnt 70 legjobb fogásokat prezentálja, többek között: sült sertés sókéregben sült burgonyával és almaszósszal, Lassan-sült kacsamell, borsó, kacsazsír-chips és gravy, Füstölt foltos tőkehal-omlett, Sózott tőkehalas Scotch egg paprika szósszal és csípős chorizoval, Csokoládé és ale torta sós karamellel és muscovado jégkrémmel.

Christian Barnett különleges fotóival, a The Hand & Flowers Cookbook a világ egyik legjobb és legeredetibb éttermének lelkes ünneplése.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tom Kerridge
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. január 22.
ISBN: 9781472935397
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 26.3 x 4 cm
Súly: 1.86 kg
Oldalszám: 432
Ár: 15 890 Ft
(15 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Couture Chocolate

Couture Chocolate

A Couture Chocolate betekintést enged a világ egyik legnépszerűbb alapanyagának eredetébe, valamint leírja a csokoládékészítés módszerét, megtudhatjuk azt, hogy minősége miért függ a széles választékban rendelkezésre álló, felhasznált babszemektől, valamint a különbséget a hagyományos, a tej és a fehér csoki között. Feltárja, hogy a mai legnépszerűbb ízek – például a vanília és a chili – kedveltek voltak már évszázadokkal ezelőtt az úttörő azték csokoládékészítők körében is. 


Szerzők: William Curley

Eleven Madison Park

Eleven Madison Park

Eleven Madison Park, New York egyik legnépszerűbb „fine dining” étterme, mely begyűjtötte a New York Times 4 csillagát, és egyben a Michelin éttermi kalauz három csillagát is. A svájci születésű Daniel Humm chef-géniusz vezetése alatt magasságokba szökött az étterem népszerűsége, szakmai elfogadottsága és hitelessége az egész világon.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).