The World Atlas of Gin
Explore the gins of more than 50 countries
Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez.
A desztillált szeszes italok világában soha nem történt feltűnőbb forradalom, mint a gin jelenlegi reneszánsza. A kis kézműves szeszfőzdék felbukkanása a világ minden tájáról, Texas-tól Tasmaniáig, és sokkal több fajtát és technikát használnak, mint valaha, ízeit tekintve a könnyű és citrusostól, egészen a nagy merész fűszeresig, a gin vonzereje rendkívül széles és változatos.
Kis tételben előállított gintől, helyi nővényekkel, egészen a nagy létesítményektől kezdve, amelyek a világ legismertebb gin-márkáit alkotják, a The World Atlas of Gin mindent áttekint, a botanikától a palackig, a gin alapjául szolgáló növények termesztésének és betakarításának módját és helyét, valamint azok szerepét a gin ízében, a termelőket és a márkák mögött álló történeteket; pontosan hol és hogyan készítenek gint; és országonkénti a legjobb példákkal.
Photo: Octopus






Termékinformációk
| Szerzők: | Joel Harrison, Neil Ridley |
| Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9781784725310 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.4 x 25.4 x 2.8 cm |
| Súly: | 1.06 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
8 890 Ft (8 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Convivir
Rogelio Garcia séftől, egy több mint 150 receptből álló gyűjtemény élénk, kortárs mexikói ételekkel, Kalifornia borvidékének szívéből.
Peru
Részletes perui szakácskönyv több mint 500 tradicionális, otthon is elkészíthető recepttel, az ország legelismertebb és legnépszerűbb séfjétől, Gastón Acuriotól. A világ egyik leginnovatívabb, legeredetibb és egyik legegyedibb ízekkel teli konyhája a perui konyha. A séfek, gasztronómiai kritikusok, továbbá a szaksajtó is következetesen a „következő nagy dolog”-ként kiáltotta ki a Perui konyhát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.