Barion Pixel

The World Atlas of Gin

Explore the gins of more than 50 countries


« Vissza | Szerzők: Joel Harrison, Neil Ridley
  2019. szeptember 21. 14:12

The World Atlas of Gin

Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez. 


A desztillált szeszes italok világában soha nem történt feltűnőbb forradalom, mint a gin jelenlegi reneszánsza. A kis kézműves szeszfőzdék felbukkanása a világ minden tájáról, Texas-tól Tasmaniáig, és sokkal több fajtát és technikát használnak, mint valaha, ízeit tekintve a könnyű és citrusostól, egészen a nagy merész fűszeresig, a gin vonzereje rendkívül széles és változatos.
Kis tételben előállított gintől, helyi nővényekkel, egészen a nagy létesítményektől kezdve, amelyek a világ legismertebb gin-márkáit alkotják, a The World Atlas of Gin mindent áttekint, a botanikától a palackig, a gin alapjául szolgáló növények termesztésének és betakarításának módját és helyét, valamint azok szerepét a gin ízében, a termelőket és a márkák mögött álló történeteket; pontosan hol és hogyan készítenek gint; és országonkénti a legjobb példákkal.

Photo: Octopus 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Joel Harrison, Neil Ridley
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781784725310
Nyelv: Angol
Méretek: 20.4 x 25.4 x 2.8 cm
Súly: 1.06 kg
Oldalszám: 256
Ár: 8 890 Ft
(8 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Southern Ground

Southern Ground

Úttörő túra a déli kézműves pékségekben, több mint 75 gazdag receptettel, a déli, hideg-kővel őrölt lisztmozgalom egyik vezetőjétől.


Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.


Szerzők: Marcos Granda

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.