Barion Pixel

Wine it's not rocket science

A quick & easy guide to understanding, buying, tasting & pairing every type of wine


« Vissza | Szerzők: Ophélie Neiman
  2019. szeptember 07. 16:22

Wine it's not rocket science

A rakétafizika komplikált dolog, de a bornak nem kell annak lennie. Az információt könnyed, illusztrált módon közli és tele bolondbiztos és megbízható tanácsokkal - a Wine: It’s Not Rocket Science a válasz arra a mondatra, hogy bárcsak többet tudnék a borról. 


Attól kezdve, hogy hogyan termesztik a szőlőt, hogyan szüretelik és készítenek bort belőle, addig, hogyan ítéljük meg a világ legnépszerűbb fajtáinak színeit, aromáit és ízeit, értsük meg a terroirt, és magabiztosan tudjunk bort rendelni és felszolgálni bármilyen esemény során, ez a könyv mindent megmagyaráz a lehető legegyszerűbb módon. Minden oldal, minden információmorzsa és minden részlet elragadó és informatív színes rajzokkal és infó grafikákkal van illusztrálva.

Photo: Octopus

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ophélie Neiman
Kiadó: Hamlyn
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780600636007
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 23.4 x 1.8 cm
Súly: 0.8 kg
Oldalszám: 272
Ár: 6 890 Ft
(6 562 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető


Szerzők:

The Cocktail Cabinet

The Cocktail Cabinet

A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.


Szerzők: Zoe Burgess

The Korean Cookbook

The Korean Cookbook

350 autentikus és ízletes koreai recept házi szakácsoknak, amelyet a különleges konyha tökéletes útmutatói írtak – egy elismert koreai szakács és egy koreai kulináris szakértő.


Ikarus invites the world's best chefs VOL9

Ikarus invites the world's best chefs VOL9

Amikor hónapról-hónapra kinyílik az Ikarus konyhájának ajtaja, a nemzetközi kulinária élvonalbeli séfjei előtt tisztelegnek.