Szerző: Jean Michel Perruchon
Inspirations et Créations

A nagynevű Ecole Bellouet Conseil professzionális cukrásziskola szakkönyve: 300, fotókkal illusztrált oldal, 54 különálló kis tortácskával, újragondolt klasszikusoktól a naprakész dekorációkig, a formában összeállított desszertektől a cukormentes tortákig.
Tentation Petits Gâteaux

A nagynevű Ecole Bellouet Conseil professzionális cukrásziskola szakkönyve: 300, fotókkal illusztrált oldal, 54 különálló kis tortácskával, újragondolt klasszikusoktól a naprakész dekorációkig, a formában összeállított desszertektől a cukormentes tortákig.
Entremets Petits Gâteaux Fusion

Különálló desszertek és tortácskák fúziója Jean Michel Perruchon MOF cukrász tolmácsolásában.
Heritage et Creations

Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.
COLLECTION Entremets et Petits Gâteaux

Alig 3 évvel utolsó kiadványuk - a Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons - megjelenése után, Jean Michel Perruchon és a l’École Bellouet tanárai elénk tárják legújabb ötleteiket és alkotásaikat adagos desszertek, tortácskák, és apró piték formájában, nagyjából 60 eredeti, változatlan recepten keresztül.