Szerző: Joel Salatin

Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork

Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork

Professzionális útmutató a humánus és helyes szárnyas, nyúl, bárány, kecske és sertés feldolgozásához! Részletes magyarázatok, lépésről lépésre bemutatott fotók vezetik át az olvasót a folyamatok mindegyikén, amelyben Adam Danforth pontosan megmutatja, hogyan is kell feldolgozni a fent megnevezett állatokat, a kezdetektől egészen addig, amíg felhasználható húsrészek lesznek belőlük. A kiadvány az előkészítés feltételeitől az állatok megöléséig kitér, továbbá a húsok feldarabolásáig és darálásáig, melyeket már a szupermarketekben is látni lehet. 



Butchering Beef

Butchering Beef

Professzionális útmutató a humánus és helyes marhahús feldolgozáshoz! Részletes magyarázatok, lépésről lépésre bemutatott fotók vezetik át az olvasót a folyamatok mindegyikén, amelyben Adam Danforth pontosan megmutatja, hogyan is kell feldolgozni a marhát humánusan, a kezdetektől egészen addig, amíg marhahús lesz belőle.