Szerző: Regis Marcon

Céréales & légumineuses

Céréales & légumineuses

Két legutóbbi műve, a Champignons és az Herbes után, Régis Marcon, a háromcsillagos séf egy nagyon népszerű témával foglalkozik: a gabonafélékkel és a hüvelyesekkel. Két, ezt megelőző könyvének mintájára az első 2 fejezet a gabonafélék és hüvelyesek bemutatásának van szentelve: 65 fajtát ismerhetünk meg földrajzi eredetük, történelmükön át, az alapanyagokat középpontba helyező fotókkal kísérve.



Szerzők: Regis Marcon

Herbes

Herbes

Cickafark, madársóska, kígyógyökérű keserűfű, de kakukkfű, metélőhagyma és rozmaring is segélyezik a zöldfűszerek aromáinak és illatainak finom világába vezető utat. Legyenek vadon termők vagy neveltek, ismeretlenek vagy megszokottak, Régis Marcon megtanít minket az évszakok változásait követve begyűjteni, tartósítani és konyhánkban felhasználni zöld növények armadáját.



Szerzők: Regis Marcon