Barion Pixel

Atrio

Signed Edition


« Vissza | Szerzők: Toño Pérez, Jose Pérez
  2019. július 20. 13:56

Atrio

Az Atrio, Toño és Jose, a tökéletes házigazdák könyve. Gasztronómia, építészet és bor. Az Atrio ezen 3 oszlopa képezi a fő tengelyét ennek a 272-oldalas könyvnek, amiben Ferran Adriá, Rafael Moneo és Telmo Rodríguez megfejtik, mi is az Atrio. Ezen felül, a könyv bemutatja az Atrio 40 legikonikusabb ételét.


Atrio

Jobban, mint bármi más, az Atrio a váratlan találkozások helyszíne. Cáceres óvárosában, messze a spanyol kulináris központoktól, Barcelonatól és San Sebastiantól, az Atrio kortárs belsője kontrasztot ad a keskeny macskaköves utcáknak. Az Atrio próbálkozása, amivel a klasszikus és a modern közötti szakadékot akarja áthidalni, nemcsak étteremkritikusok – amit az étteremnek ítélt 2-Michelin csillag is bizonyít - és építészeti kritikusok figyelmét keltette fel, hanem olyan kulináris szakemberekét is, mint Ferran Adriá, aki szerint „Az Atrio azon kevés éttermek közé tartozik Spanyolországban, ami megtalálta az útját”
A konyha olyan kettősségeket testesít meg, amik tükrözik az étterem helyszíne és belseje közötti ellentétet. Az ételek gyakorta állítanak szembe szerény hozzávalókat elegánsakkal, párosítják az alapvető táplálékot a fine dining címeralapanyagaival: sertésláb kaviárral, fánk pancettaval, sertésfarok szarvasgombával. Az ellentét a hétköznapi és a csúcskonyha között egy izgalmas feszültséget kelt, amit kiválóan megragad az étterem első könyve.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Toño Pérez, Jose Pérez
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9788472121744
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 23 x 28 x 3.5 cm
Súly: 1.86 kg
Oldalszám: 272
Ár: 25 790 Ft
(24 562 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Break! by Eric Ortuno

Break! by Eric Ortuno

Sablé, ostyatekercs, leveles tészta, aprósütemény, ropogós, keksz, carquinyolis (katalán keksz), ostya, speculoos keksz, baklava, linzer, cigarellos, grissini: Mi a közös ezekben a különlegességekben? Nos, eltörnek, szuggesztív hangot adnak ki, olyan ropogást, amely finom textúrájukról árulkodik. Ez az angol „break” szó első jelentése.


Szerzők: Eric Ortuño

The French Laundry Cookbook

The French Laundry Cookbook

Thomas Keller első szakácskönyve, és mindannak ellenére, hogy 1999-ben jelent meg, tartamilag olyan kielégítő, mint maga az étterem, mely 3 Michelin csillagos. A könyv nem véletlenül a világ egyik legjobban keresett szakácskönyve.


Szerzők: Thomas Keller

The French Laundry Cookbook

The French Laundry Cookbook

Thomas Keller első szakácskönyve, és mindannak ellenére, hogy 1999-ben jelent meg, tartamilag olyan kielégítő, mint maga az étterem, mely 3 Michelin csillagos. A könyv nem véletlenül a világ egyik legjobban keresett szakácskönyve.


Szerzők: Thomas Keller

The French Laundry Cookbook

The French Laundry Cookbook

Thomas Keller első szakácskönyve, és mindannak ellenére, hogy 1999-ben jelent meg, tartamilag olyan kielégítő, mint maga az étterem, mely 3 Michelin csillagos. A könyv nem véletlenül a világ egyik legjobban keresett szakácskönyve.


Szerzők: Thomas Keller