Barion Pixel

Avanguardia

Fabrizio Fiorani


« Vissza | Szerzők: Fabrizio Fiorani
  2020. május 24. 17:30

Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.


A cukrászat jövőjére és metamorfózisára koncentrál, amiben a technológia az ízek szolgálatába áll, víziókon és megújult - nem újraalkotott klasszikusokon át, kortárs látásmódot adva a kézműves cukrászathoz.
Az Avantguardia egy újabb szépségideált ad, nem felfedezőutat vagy kreatív performanszt. Ez esztétika és etika kérdése, amiben egy recept kézműves felépítése a technológia eszközei által lesz gyönyörű és ízletes.
És azok, amik egykor csak jóslatok voltak, ezeken az oldalakon a kihagyhatatlan, létező valóssággá válnak. 

Photo: Chiriotti / Giancarlo Bononi

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Fabrizio Fiorani
Kiadó: Chiriotti Editori
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9788896027493
Nyelv: Olasz-Angol
Méretek: 24.5 x 28.5 x 3.5 cm
Súly: 2.62 kg
Oldalszám: 440
Ár: 35 990 Ft
(34 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Greece: The Cookbook

Greece: The Cookbook

A Greece - The Cookbook a modern görög konyha gazdag és lenyűgöző világának meghatározó műve.


Szerzők: Vefa Alexiadou

India The Cookbook

India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit. 


Szerzők: Pushpesh Pant

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.