BEEF! GRILLEN
Meisterstücke für Männer
Égő-ízzó szén vagy gázláng? Közvetett vagy közvetlen hő? 10 óra a Smoker-ben vagy néhány másodpercig az infralapon? A BEEF! GRILLEN: Meisterstücke für Männer szakácskönyve 260 oldalt szentelt minden releváns lehetőségnek és módszernek.
Egy innovatív és praktikus hőmérséklet-tartományismertetővel, technológiai leírásokkal segít, mely kiegészül több mint 80 recepttel. Kezdve nagy klasszikusok, mint a tépett BBQ sertés, szegy, borda vagy a közvetlenül a parázson sült Steak, vagy a grill tenger gyümölcsei. Amennyiben megtanulni, és különbséget szeretne tenni a számtalan technológia között akkor remek választás e könyv.
Photo: Beef
Termékinformációk
Szerzők: | Ralf Frenzel, Jan Spielhagen |
Kiadó: | Tre Torri Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2015 |
ISBN: | 9783944628615 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 22.5 x 29 x 3 cm |
Súly: | 1.67 kg |
Oldalszám: | 260 |
Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Packaged for Life - Chocolate
Amikor sietve elfogyasztjuk azokat a dolgokat, amelyeket szeretünk, gyakran gondolkodás nélkül figyelmen kívül hagyjuk vagy eldobjuk a csomagolást. Bár sokan azzal érvelnek, hogy ezeknek nincs jelentőségük, vagy meg kellene szüntetni őket a környezet megóvása érdekében, a csomagolástervezésben sokkal több van, mint amilyennek látszik.
The Austin Cookbook
Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Australian Fish and Seafood Cookbook
Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.