Barion Pixel

BEEF! GRILLEN

Meisterstücke für Männer


« Vissza | Szerzők: Ralf Frenzel, Jan Spielhagen
  2017. július 15. 17:50

BEEF! GRILLEN

Égő-ízzó szén vagy gázláng? Közvetett vagy közvetlen hő? 10 óra a Smoker-ben vagy néhány másodpercig az infralapon? A BEEF! GRILLEN: Meisterstücke für Männer szakácskönyve 260 oldalt szentelt minden releváns lehetőségnek és módszernek. 


Egy innovatív és praktikus hőmérséklet-tartományismertetővel, technológiai leírásokkal segít, mely kiegészül több mint 80 recepttel. Kezdve nagy klasszikusok, mint a tépett BBQ sertés, szegy, borda vagy a közvetlenül a parázson sült Steak, vagy a grill tenger gyümölcsei. Amennyiben megtanulni, és különbséget szeretne tenni a számtalan technológia között akkor remek választás e könyv.

Photo: Beef


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Ralf Frenzel, Jan Spielhagen
Kiadó: Tre Torri Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9783944628615
Nyelv: Német
Méretek: 22.5 x 29 x 3 cm
Súly: 1.67 kg
Oldalszám: 260
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Packaged for Life - Chocolate

Packaged for Life - Chocolate

Amikor sietve elfogyasztjuk azokat a dolgokat, amelyeket szeretünk, gyakran gondolkodás nélkül figyelmen kívül hagyjuk vagy eldobjuk a csomagolást. Bár sokan azzal érvelnek, hogy ezeknek nincs jelentőségük, vagy meg kellene szüntetni őket a környezet megóvása érdekében, a csomagolástervezésben sokkal több van, mint amilyennek látszik. 


Szerzők: by Victionary

The Austin Cookbook

The Austin Cookbook

Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal. 


Szerzők: Paula Forbes

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Australian Fish and Seafood Cookbook

Australian Fish and Seafood Cookbook

Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.