Barion Pixel

Bread Ahead

The Expert Home Baker - A Masterclass in Classic Baking


« Vissza | Szerzők: Matthew Jones
  2021. szeptember 11. 16:04

Bread Ahead

Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.


Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.

Több mint 90 bolondbiztos, klasszikus sütési receptet tartalmaz, édes és sós ételekkel, valamint rengeteg szezonális kedvenccel. Fedezze fel a sütés örömét, mint egy profi, de saját otthoni konyhájának kényelméből.
Az egyszerű klasszikusoktól kezdve, mint például a Victoria Sponge, a rusztikus Country Loaf vagy az American Chocolate Chip Cookies, a nagyobb kihívást jelentő Millefeuille, Babka vagy sós Croissant, még receptet is talál minden olyan lekvárhoz és lekvárhoz, amelyekre szüksége van, hogy kiegészítse alkotásait. Tökéletesítse karácsonyi pudingját, darált pitejét és egyéb ünnepi kedvenceit a pazar karácsonyi fejezetben, vagy hozza létre újra a Bread Ahead legkedveltebb édességét egy, a hírhedt töltött fánkokkal foglalkozó fejezetben.
Bármilyen képzettségű is legyen, a Bread Ahead - The Expert Home Baker lesz az Ön sütési bibliája, minden információval, amit a jó, klasszikus sütésről tudni kell.
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Matthew Jones
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Cukrász Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 28.
ISBN: 9781784884468
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 24.8 x 3 cm
Súly: 1.18 kg
Oldalszám: 288
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


New-School Sweets

New-School Sweets

Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.


Breaking Breads

Breaking Breads

Az Izraeli pékszakma ezernyi régió hatását karolja át – Marokkó, Jemen, Németország és Grúzia, csak hogy egy párat említsünk. Uri Scheft pékmester szétválaszthatatlanul egyesíti ezeket a New York-i Breads Bakery-ben és a Tel Aviv-i Lehamim Bakery-ben készülő hihetetlen péksüteményeiben.


Szerzők: Uri Scheft