Breakfast: The Cookbook
Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.
Milliárdok számára a világ minden táján, a reggeli a nap legfontosabb – és legmegnyugtatóbb – része. Itt, először, otthoni ételek receptjeinek százai a reggeli étkezésnek állítanak emléket, úgy, ahogy azokat a földkerekség különböző konyháiban készítik. Minden recept könnyedén megközelíthető és egyértelmű, és olyan jegyzetek kísérik, amik kulturális kontextusba helyezik az ételeket és kulináris betekintést adnak. Legyen a reggeli, édes vagy sós, klasszikus vagy regionális, itt mind megtalálható: az egyiptomi Ful Medames (fávabab ragu), a mexikói Chilaquiles, a kínai ananászos bucik, az amerikai scone, a skót morning roll és még oly sok minden.
Közreműködik Reem Kassis, Bill Granger, Jason Hammel, Stephen Harris, Clotilde Dusoulier, Harumi Kurihara, Meera Sodha, Alvin Cailan, Fredrik Berselius, és Manoella Buffara.
Photo: Phaidon




Termékinformációk
| Szerző: | Emily Elyse Miller |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9780714878041 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18 x 27 x 4.5 cm |
| Súly: | 1.63 kg |
| Oldalszám: | 464 |
| Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean
Megvan az oka annak, hogy a Noma a világ legjobb éttermeinek listájának élén áll (The World's 50 Best Restaurants 2021). Minden falat, minden étel, minden fogás meglep, gyönyörködtet, kihívást jelent.
Hugh Johnson's Pocket Wine 2023
Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.