Cook the Mountain
The Nature Around You

Fedezzel fel Norbert Niederkofler séf hiperlokális konyháját, az Olasz Alpokban fekvő Dél-tiroli otthonában.
Norbert Niederkofler életét és munkáját Dél-Tirol kultúrájának és konyhájának szentelte. A hegyek szépségét és élénk karakterét tolmácsolja ételek képében a St. Hubertus étteremben - az egyetlen 3 Michelin csillagos étteremben, ami teljes mértékben regionális konyhát visz.
Niederkofler konyhai filozófiájának - amit ’hegyi konyhaként’ lehetne röviden összefoglalni – alapja a helyi és szezonális alapanyagok használata, a termelőkkel való személyes beszélgetés után és az alapanyagok iránti tiszteletadás azáltal, hogy a minimálisra csökkentik a leeső hulladéktermelést.
Ennek a kétkötetes kiadványnak az első könyvében, briliáns fotók mutatnak be érintetlen tájakat és az elmúlt ezer év emberi változtatásait, a földművelés és az építészet képében. A helyiek megragadó portréi megörökítik azokat embereket és termelőket akikkel Niederkofler dolgozik.
Lélegzetelállító ételfotók tolmácsolják a páratlan alapanyagokat és az ámulatba ejtő alkotásokat. A második kötetben a séf 80 receptje található, 4 évszakra osztva, hogy ez is a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét tükrözze. A Cook the Mountain Dél-Tirol egyedülálló terroirját és konyháját mutatja be Niederkofler szemein át, aki felkarolta otthonát és új kulináris identitást adott neki.
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Norbert Niederkofler |
Kiadó: | Prestel |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9783791387161 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 28 x 33 x 8.4 cm |
Súly: | 4.18 kg |
Oldalszám: | 560 |
Ár: |
42 990 Ft (40 943 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.
A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető.
Bourbon [Boxed Book & Ephemera Set]
!['Bourbon [Boxed Book & Ephemera Set] Bourbon [Boxed Book & Ephemera Set]](/static/content/books/cover_img/0//thumb/853.jpg?353072046178161)
A kentuckyi bourbon luxus, illusztrált története és útmutatója, archív fényképek, ritka üvegcímkék és egyebek keretezési minőségű reprodukcióival, mindezt egy elegáns dobozos készletben, kihúzható fiókkal.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.