Barion Pixel

Cresci

The art of leavened dough


« Vissza | Szerzők: Iginio Massari, Achille Zoia
  2019. november 24. 16:25

Cresci

Rendkívüli könyv a kelt tészta világáról, két tradicionális tésztakészítő mestertől Iginio Massari-tól és Achille Zoia-tól.


A „Cresci” címet (amelynek olasz jelentése szó szerint „növekszik”) a szerzők metaforának választották. Mind a (a kelttészta) felemelkedéséhez, mind pedig szakmailag fejlessze a professzionális pékeket-cukrászokat ezáltal javítsák szakmai készségeiket.
A könyv első kiadását Pavoni, (a forma gyártó) adta ki, és most az ItalianGourmet szerkesztette újjá, új elrendezéssel és gazdagított tartalommal, valamint angol nyelvű fordítással.
A több mint 90 recept, Vincenzo Lonati kiváló fotóival kerülnek bemutatásra. A könyv 12 fejezetre lett osztva (Panettone, Kranz, Pandoro, Colomba, Focaccia és Brioches, Krapfens, Kenyerek, stb.), valamint az alapanyagokra vonatkozó alapos műszaki magyarázatokkal is kiegészül: az élesztőről (anyakovász (madre) és élesztő), lisztekről, vízről, enzimekről, zsírokról és cukrokról is szó esik.
A pékek és cukrászok elismerik ezt a könyvet, hasznos eszközként szolgál a módszertani kutatásainak köszönhetően, nagy figyelmet fordít az erjesztésre, az elkészítési módszerek hatásaira, az anya élesztő karbantartására, annak módszerére.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Iginio Massari, Achille Zoia
Kiadó: ItalianGourmet
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9788898675302
Nyelv: Olasz-Angol
Méretek: 20.4 x 30.1 x 2.3 cm
Súly: 1.85 kg
Oldalszám: 288
Ár: 34 980 Ft
(33 314 + ÁFA)
Státusz:


Szerzők:

Gin & Tonic - The Gold Edition

Gin & Tonic - The Gold Edition

A Gin&Tonic - The Golden Edition, egy tökéletes ajándék minden gin szerelmesnek. Teljesen frissített és átdolgozott kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz információkat, részletes leírással.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.