Barion Pixel

Cuba

The Cookbook


« Vissza | Szerzők: Madelaine Vazquez Galvez, Imogene Tondre
  2018. július 01. 19:23

Cuba

Íme, a legújabb kötet a Phaidon nemzetközi konyhákat bemutató bestseller-sorozatából: a Cuba: The Cookbook a Mexico: The Cookbook-kal és a Peru: The Cookbook-kal karöltve fedezi fel Latin-amerika nagy kulináris hagyományait.


Valódi tisztelgés a föld egyik legizgalmasabb, legfelkapottabb turistacélpontja előtt, Kuba két vezető kulináris szakértőjének összeállításában.
• 350 kipróbált recept, fogásonként rendezve, ismertetőkkel a kubai alapanyagokhoz és javaslatokkal azok helyettesítésére.
• Vendégséf szekcióval, kubai séfek receptjei és étlapjai a világ minden tájáról.
• Energikus, kitálalt fogások fotói és nagyszerű hangulatuk élénken elevenítik meg a kubai hangulatot.
• Eredeti kubai ételek receptjeinek egyedi gyűjteménye, ami tükrözi a sziget figyelemreméltó kulináris sokszínűségét

A kubai konyha világszerte ismert élénk színeinek és intenzív ízeinek elegyéről és a Cuba: The Cookbook az első könyv, ami átfogóan dokumentálja és ünnepli kulináris hagyományait és kortárs ételkultúráját. Azok gyűjtötték össze, akik a legjobban ismerik a teljes kubai kulináris térképet; a gyűjtemény felfedezi az ország ezernyi hagyományát és hatását – a spanyoltól a szovjeten át a kínaiig – 350 receptjével előételekre, rizsételekre, halra, húsra, zöldségre, tojásra, és desszertekre.

Madelaine Vázquez Gálvez több mint 30 éves kulináris tapasztalattal rendelkezik – éttermet vezetett Kubában, számos kubai szakácskönyvet adott ki, főzőműsort vezetett, a Slow Food Caribbean mozgalom élére állt és Kuba legkiterjedtebb gasztronómiai témájú könyvgyűjteményével büszkélkedhet.

Imogene Tondre író az elmúlt évtizedben Kubában élt. A Havannai Egyetem Kubai Ételkultúra mesterszakán diplomázott.


Photo: Phaidon Press


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Madelaine Vazquez Galvez, Imogene Tondre
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780714875767
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 4.2 cm
Súly: 1.54 kg
Oldalszám: 432
Ár: 15 890 Ft
(15 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Fermentation Kitchen by Sam Cooper

Újra készleten
The Fermentation Kitchen by Sam Cooper

A kimchitől a miso-ig, a kombuchától a gyömbéres sörig a The Fermentation Kitchen bemutatja az erjedés alkímiáját, amely egyszerű összetevőket vesz alapul és formájukban és ízükben átalakítja át őket.


Szerzők: Sam Cooper

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.


Szerzők: Jeffrey Cagnes

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan