Barion Pixel

Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter

This edition is limited to 11,000 copies


« Vissza | Szerzők: Daniel Humm
  2024. április 19. 14:45

Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter

Kitűnően elkészített könyvkészlet, amely megörökíti az Eleven Madison Park „az egyik legbőségesebben dicsért” amerikai étterem (New York Times) átalakulását az első olyan növényi konyhává, amely három Michelin-csillagot kapott.


Az Eleven Madison Park 25 éve nyitotta fel az étkezők szemét az összetevőkben rejlő nagyszerű lehetőségek előtt. Amikor Daniel Humm Chef 2021-ben bejelentette, hogy az étterem - a járvány után új, növényi alapú küldetéssel újra megnyílik, újra a nemzetközi hírlapokra került.

Ma az Eleven Madison Park az első és egyetlen növényi alapú étterem, amelyet három Michelin-csillaggal tüntettek ki. Ebben a gyönyörű, limitált kiadású könyvkészletben Chef Humm nyomon követi azt a kreatív utat, amely végig kísérté a növényi alapú főzésre való áttörést. Ez egy megdöbbentő, revelatív pillantás a világ egyik legérdekesebb szakácsának elméjébe.

Ez a keménytokos könyvkészlet szövet borítású, a neves művész, Sarah Crowner munkáival. A tok három kötetet tartalmaz, és azokat Daniel Humm séf aláírta, és egyedileg kézzel számozták.

Rajzok: egy portfólió, amely Daniel Humm levelét és hat illusztrációját tartalmazza, recept-ihletésű munkafüzetéiből, finom akvarell papírra nyomtatva.

Receptek: Az Eleven Madison Park úttörő szezonális étlapjainak részletes receptjeit tartalmazó könyv – beleértve a konyhai csapat megfigyeléseit és Francesco Tonelli fényképeit –, amely bemutatja, hogyan teremtik meg varázslatukat.

A kulisszák mögött: Ye Fan fotós fotóriporterének alkotása, aki példátlanul teljes hozzáférést kapott az Eleven Madison Parkba a világjárványtól kezdve, annak újranyitásáig. Ilyen szintű éttermi konyhát még soha nem dokumentáltak ilyen módon.

Ez a kiadás 11 000 limitált sorszámozott példányban készült. Megjelenése mérföldkőnek számít a fine-dining és a szakácskönyv-kiadás történetében.

A kiadó által tervezett megjelenési dátum és érkezés: 2024. November 12 - December 15 között!

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.

 

 

 


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Daniel Humm
Kiadó: Voracious
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Album / Album, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 12.
ISBN: 9780316539784
Nyelv: Angol
Oldalszám: 528
Ár: 102 990 Ft
(98 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Mirazur - Under the Sign of the Moon

Mirazur - Under the Sign of the Moon

A Mirazur, a „világ legjobb éttermének” gasztronómiai felfedezése és Mauro Colagreco séf kreatív víziója. Lépjen be Mauro Colagreco séf Mirazur varázslatos és ízletes világába, a három Michelin-csillagos éttermébe, amely a francia Riviéra mentén, a hegyek lábánál, a tengerre néz.


Big Book of Cidermaking

Big Book of Cidermaking

Szakértő technikák ahhoz, hogyan fermentálja és ízesítse kedvenc ciderét.


Big Book of Cidermaking

Big Book of Cidermaking

Szakértő technikák ahhoz, hogyan fermentálja és ízesítse kedvenc ciderét.


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.