Big Book of Cidermaking
Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider
Szakértő technikák ahhoz, hogyan fermentálja és ízesítse kedvenc ciderét.
Az otthoni cider készítés legátfogóbb kalauza Christopher Shockey és Kirsten K. Shockey bestseller-írók szakértelmével. Szakértő tanácsokkal, és tiszta, lépésről lépésre haladó instrukciókkal, a The Big Book of Cidermaking felruházza az olvasót minden készséggel, ami álmai cidere elkészítéséhez szükséges: legyen az édes, száraz, gyümölcsös, farmhouse-style, komlós, hordóban érlelt, vagy erősített. A Shockey házaspár a gyümölcstermesztés területén szerzett több évnyi tapasztalata és arra irányuló kísérleteik, hogy saját cidert készítsenek, egy mesterképletre vezette őket a sikerhez, akár friss, fáról szedett almával dolgozunk, akár boltban vett almalével. Részletekbe menően felfedezik az erjedés különböző fázisait és komplex íz-és stíluslehetőségek teljes spektrumát, cider receptekkel a húsos somostól a gyömbéresig, bemutatva olyan stílusokat, mint a New England, Spanish, és kései szüretelésű ciderek. Azoknak, akik arra törekednek, hogy az alma minden egyes részét felhasználják, még egy ecetrecept is helyet kapott a könyvben, ami a préselés után fennmaradó héjat és magházat használja fel. Ez az alapos, figyelmesen megírt kézikönyv megerősíti minden ciderkészítő tudását, a kezdőktől, akik az alapokat képező technikákat és tanácsokat keresik, a középhaladó ciderkészítőkig, aki bővíteni szándékoznak készségeiket.




Termékinformációk
| Szerzők: | Christopher Shockey, Kirsten K. Shockey |
| Kiadó: | Storey Publishing |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
| Kiadás éve: | 2020 |
| ISBN: | 9781635861136 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.3 x 22.9 x 2.2 cm |
| Súly: | 0.93 kg |
| Oldalszám: | 336 |
| Ár: |
10 590 Ft (10 086 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Bartender's Pantry - A Beverage Handbook for the Universal Bar
Egy professzionális útmutató, amely feltérképezi és ünnepli a koktélok kulináris alapanyagait – több mint 100 recepttel a világ legkreatívabb bartenderei és a James Beard-díjas szerző, Jim Meehan (Meehan’s Bartender Manual) tollából.
The Ultimate Burger
Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.
Sushi Secrets
A legjobb sushi szakácsok technikái és filozófiái az igazán finom sushi elkészítéséhez.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.