Fish and Shellfish
Cookbook Chef's Selected Recipes

6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek.
A kiadvány főszereplői:
▪ Bocuse d’Or 2019 győztese, Kenneth Toft-Hansen / Svinkløv
▪ Jonathan Berntsen * Michelin csillagos CLOU-ból / Copenhagen
▪ Brian Mark Hansen * MIchelin csillagos Søllerød Kro-ból / Holte
▪ Nicolaj Christiansen Treetop-ból / Veile
▪ Christian Gadient, az osztrák születésű séf Koppenhágában, Brus/Spontan / Copenhagen
és végül
▪ Poul Andrias Ziska, Feröer-szigetekről a két Michelin csillagos ** KOKS-ból.
Fotók: Ole Haupt, Jesper Rais és Claes Bech-Poulsen.
Termékinformációk
Szerzők: | Bent Christensen, Kenneth Toft-Hansen, Jonathan Berntsen, Brian Mark Hansen, Nicolaj Christiansen, Christian Gadient, Poul Andrias Ziska |
Kiadó: | BooksforCooks |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9788797017661 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20 x 25 x 2.5 cm |
Súly: | 1.2 kg |
Oldalszám: | 210 |
Ár: |
29 990 Ft (28 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter

Kitűnően elkészített könyvkészlet, amely megörökíti az Eleven Madison Park „az egyik legbőségesebben dicsért” amerikai étterem (New York Times) átalakulását az első olyan növényi konyhává, amely három Michelin-csillagot kapott.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.