Barion Pixel

Fish and Shellfish

Cookbook Chef's Selected Recipes



Fish and Shellfish

6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek. 


A kiadvány főszereplői:

Bocuse d’Or 2019 győztese, Kenneth Toft-Hansen / Svinkløv
Jonathan Berntsen  * Michelin csillagos CLOU-ból / Copenhagen
Brian Mark Hansen * MIchelin csillagos Søllerød Kro-ból / Holte
Nicolaj Christiansen Treetop-ból / Veile
Christian Gadient, az osztrák születésű séf Koppenhágában, Brus/Spontan / Copenhagen
és végül
Poul Andrias Ziska, Feröer-szigetekről a két Michelin csillagos ** KOKS-ból.

Fotók: Ole Haupt, Jesper Rais és Claes Bech-Poulsen.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bent Christensen, Kenneth Toft-Hansen, Jonathan Berntsen, Brian Mark Hansen, Nicolaj Christiansen, Christian Gadient, Poul Andrias Ziska
Kiadó: BooksforCooks
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9788797017661
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 25 x 2.5 cm
Súly: 1.2 kg
Oldalszám: 210
Ár: 29 990 Ft
(28 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Kräuter Tanja Grandits

Kräuter Tanja Grandits

Tanja Grandits, az aromakonyha mestere 140 új receptet mutat be könyvében, amelyben kinyilvánítja az ízgazdagságát és a fűszernövények színes és sokszínű világának minden árnyalatát.


Szerzők: Tanja Grandits

Is This A Cookbook?

Is This A Cookbook?

Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León