Fish and Shellfish
Cookbook Chef's Selected Recipes
6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek.
A kiadvány főszereplői:
▪ Bocuse d’Or 2019 győztese, Kenneth Toft-Hansen / Svinkløv
▪ Jonathan Berntsen * Michelin csillagos CLOU-ból / Copenhagen
▪ Brian Mark Hansen * MIchelin csillagos Søllerød Kro-ból / Holte
▪ Nicolaj Christiansen Treetop-ból / Veile
▪ Christian Gadient, az osztrák születésű séf Koppenhágában, Brus/Spontan / Copenhagen
és végül
▪ Poul Andrias Ziska, Feröer-szigetekről a két Michelin csillagos ** KOKS-ból.
Fotók: Ole Haupt, Jesper Rais és Claes Bech-Poulsen.
Termékinformációk
| Szerzők: | Bent Christensen, Kenneth Toft-Hansen, Jonathan Berntsen, Brian Mark Hansen, Nicolaj Christiansen, Christian Gadient, Poul Andrias Ziska |
| Kiadó: | BooksforCooks |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9788797017661 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20 x 25 x 2.5 cm |
| Súly: | 1.2 kg |
| Oldalszám: | 210 |
| Ár: |
29 990 Ft (28 562 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Italian Gelato Project
Életrajzi részletek, üzleti tanácsok, alapos műszaki munkalapok, receptek, az angol nyelvű fordítás és a kiváló minőségű fotók együttesen teszik egyedülállóvá, kifinomult szakkiadvánnyá a Progetto Gelato-t.
Dessert
Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
EVOLUTION
Új és előnyös összetevők, egyszerűsített folyamatok, profi cukrásztechnikai alkalmazások - megoldások. Mindez, a könyv tartalma, mely optimalizálja a technikákat, hogy a maximumot hozhassuk ki a kortárs cukrászatból. Ez az, amiről az evolúciós cukrászat szól, amit Jordi Puigvert gyakorol és tanít a világ minden táján, mint cukrász és technológiai tanácsadó, számtalan cukrásznak, cégnek.