Flowers
Cédric Grolet
A díjnyertes francia cukrász, Cédric Grolet legújabb francia cukrászkönyve
A Fruit: The Art of Pastry és az Opera Pâtisserie című könyveinek sikere után a francia cukrászszenzáció, Cédric Grolet kiadott egy új haute-cuisine cukrászkönyvet, amely teljes egészében a virágoknak szentelt.
Hagyományosan egy csokor virágot ajándékozunk. A séf ezzel a könyvvel szeretett volna extra dimenziót nyitni ennek a hagyománynak azáltal, hogy ehetővé tette azt. A színekkel, formákkal és összetevőkkel játszva a séf úgy találja, hogy a virágok végtelen ihletforrások. Az ínyenc recepteket ötvözi a habcsövek művészi használatával, hogy eredeti, virág alakú tortákat és tarte-kat készítsen.
A receptek egyszerűek, minimális felszereléssel elkészíthetők – elegendő egy habzsák és egy habcső. Csak türelemre és ügyességre van szükség. Illusztrált, lépésről-lépésre szóló útmutatások segítségével kifejezheti saját kreativitását az összetevők révén, legyen szó Chantilly krémről vagy ganache-ról. Egyenletes görbületekkel virágot formálhat, amely minden alkalommal más és más lehet. Fedezzen fel több mint 80 receptet tortákhoz, tarte-hoz és adagos desszertekhez, szezononként, ehető virágok széles választékában.
Termékinformációk
Szerző: | Cédric Grolet |
Kiadó: | Ducasse Editions |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books, Torta Dizájn / Cake Design |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. május 26. |
ISBN: | 9782379450822 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23.7 x 29.9 x 3.4 cm |
Súly: | 2.13 kg |
Oldalszám: | 349 |
Ár: |
20 890 Ft (19 895 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Mini by Xavi Donnay
A Mini az első nagyszerű könyv a kortárs süteményekről, amelyet a kis formátumnak szenteltek, egy régóta várt szakkönyv, amely végre az egyik legfontosabb cukrász „családot” szolgálja ki.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.