Foie Gras
Libamáj
A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.
A 352 oldalas könyv beltartalmában felfedezheti a libamáj történetét, összehasonlítva a libamájat a kacsamájjal. Megtanulhatjuk a "hízott" kacsa, liba szakszerű bontását, milyen szakmai és tudományos tényezőket kell figyelembe venni a kiválasztás, a vásárlás és a felhasználás előtt, valamint hogyan lehet megoldani esetleges felmerült alapanyag problémákat. Megtanulhatjuk és magabiztosan alkalmazhatjuk valamennyi elkészitési technológiát. Több mint 100 klasszikus és modern recept található a könyvben, továbbá a szerző, az általa legjobbnak tartott borokat és kenyerek ajánlja a libamáj élvezetéhez.
André Bonnaure a legtekintélyesebb libamáj szakembernek számít a világon.
A kiadvány díjai: Best French Cuisine Book in the World (Bejing, China),
Gourmand World Cookbook Award 2007.
Photo: Montagud


Termékinformációk
| Szerző: | André Bonnaure |
| Kiadó: | Montagud Editores |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2006 |
| Forgalmazás kezdete: | 2011. augusztus 15. |
| ISBN: | 9782379450822 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 26 x 33.5 x 4.5 cm |
| Súly: | 2.6 kg |
| Oldalszám: | 352 |
| Ár: |
27 990 Ft (26 657 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Pain d'Avignon Baking Book
Egy jó kenyér képes összehozni – és összetartani az embereket, bárhol is legyenek. A háború kezdetén Belgrádban indult, majd Amerikában folytatódó utazás során négy barát a végletekig próbára tette ezt a filozófiát: új életet kezdtek, és együtt nyitottak egy apró pékséget Cape Codon.
The Science of Chocolate
The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában.
The Italian Deli Cookbook
A biscottitól a limoncellóig, a világ az olasz csemegeboltokkal folytatott szerelmi viszonya hosszú évek óta tart.
Chae - Korean Slow Food for a Better Life
A Chae egy nélkülözhetetlen, szezonális koreai slow food szakácskönyv, amely 80 receptet és alapokat tartalmaz, amelyek a hagyományos koreai technikákat mutatják be őshonos ausztrál termékekkel.