Barion Pixel

Foie Gras

Libamáj


« Vissza | Szerzők: André Bonnaure
  2011. augusztus 29. 16:00

Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.


A 352 oldalas könyv beltartalmában felfedezheti a libamáj történetét, összehasonlítva a libamájat a kacsamájjal. Megtanulhatjuk a "hízott" kacsa, liba szakszerű bontását, milyen szakmai és tudományos tényezőket kell figyelembe venni a kiválasztás, a vásárlás és a felhasználás előtt, valamint hogyan lehet megoldani esetleges felmerült alapanyag problémákat. Megtanulhatjuk és magabiztosan alkalmazhatjuk valamennyi elkészitési technológiát. Több mint 100 klasszikus és modern recept található a könyvben, továbbá a szerző, az általa legjobbnak tartott borokat és kenyerek ajánlja a libamáj élvezetéhez.
André Bonnaure a legtekintélyesebb libamáj szakembernek számít a világon.
A kiadvány díjai: Best French Cuisine Book in the World (Bejing, China),
Gourmand World Cookbook Award 2007.

Photo: Montagud


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: André Bonnaure
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2006
Forgalmazás kezdete: 2011. augusztus 15.
ISBN: 9782379450822
Nyelv: Angol
Méretek: 26 x 33.5 x 4.5 cm
Súly: 2.6 kg
Oldalszám: 352
Ár: 27 990 Ft
(26 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

How to Grill Vegetables

How to Grill Vegetables

Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.


Szerzők: Steven Raichlen

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig. 


Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers

Új
Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers

A természetes borok népszerűsége az elmúlt években valósággal berobbant a gasztronómia és a borkedvelők világába. Ebben a könyvben Stephanie Mercier Voyer társszerző, David McMillan séf, Zev Rovine borkereskedő és Xavier Tera fotográfus egy lebilincselő utazásra hívják az olvasót a természetes borkészítés szívébe.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash