Barion Pixel

Foie Gras

Libamáj


« Vissza | Szerzők: André Bonnaure
  2011. augusztus 29. 16:00

Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.


A 352 oldalas könyv beltartalmában felfedezheti a libamáj történetét, összehasonlítva a libamájat a kacsamájjal. Megtanulhatjuk a "hízott" kacsa, liba szakszerű bontását, milyen szakmai és tudományos tényezőket kell figyelembe venni a kiválasztás, a vásárlás és a felhasználás előtt, valamint hogyan lehet megoldani esetleges felmerült alapanyag problémákat. Megtanulhatjuk és magabiztosan alkalmazhatjuk valamennyi elkészitési technológiát. Több mint 100 klasszikus és modern recept található a könyvben, továbbá a szerző, az általa legjobbnak tartott borokat és kenyerek ajánlja a libamáj élvezetéhez.
André Bonnaure a legtekintélyesebb libamáj szakembernek számít a világon.
A kiadvány díjai: Best French Cuisine Book in the World (Bejing, China),
Gourmand World Cookbook Award 2007.

Photo: Montagud


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: André Bonnaure
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2006
Forgalmazás kezdete: 2011. augusztus 15.
ISBN: 9782379450822
Nyelv: Angol
Méretek: 26 x 33.5 x 4.5 cm
Súly: 2.6 kg
Oldalszám: 352
Ár: 27 990 Ft
(26 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Tony Tan's Asian Cooking Class

Tony Tan's Asian Cooking Class

A nemzetközileg elismert séf, tanár és mentor, Tony Tan örömteli receptjei és kíméletes leckéi a kínai, malajziai, szingapúri, thaiföldi, vietnámi és más országok alapvető összetevőiről, technikáiról és ételeiről.


Szerzők: Tony Tan

Comida Mexicana - Snacks, Tacos, Tortas, Tamales & Desserts

Comida Mexicana - Snacks, Tacos, Tortas, Tamales & Desserts

A mexikói utcai ételek a világ egyik legváltozatosabb és legízletesebb konyhája – merülj el ebben a gyönyörű szakácskönyvben.


Szerzők: Rosa Cienfuegos

Pie Academy

Pie Academy

Ken Haedrich a „The Pie Academy” kritikusok által elismert dékánja, pite készítési mesterkurzust tart, lépésről-lépésre fényképes oktatóanyagokkal a tökéletes kéregért. 


Szerzők: Ken Haedrich

Restaurant Nathan Outlaw

Restaurant Nathan Outlaw

Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.


Szerzők: Nathan Outlaw