Ikarus invites the world's best chefs VOL6
Exceptional recipes and international chefs in portrait

Az Ikarus étterem executive séfje Martin Klein szokatlan, nem mindennapi szakácsokat és ételeiket keresi. A "Világhírű szakácsok vendégségben az Ikarus-ban" új kötetében Martin Kleint a kulináris körútja Szingapúr, Japán, Németország, Dánia, Spanyolország és Franciaország éttermeinek konyhájára viszi.
A vendégszakácsok között olyan séfek találhatók, mint Bee Satongun "Ázsia legjobb női séfje 2018-ban", aki tradicionális konyhai technikákat alkalmaz, és közben forradalmasítja a thaiföldi konyhát az ételei fortélyosságával, komplexitásával és az ízek egyensúlyával.
A holland kvartett, Jannis Brevet, Jacob Jan Boerma, Richard van Oostenbrugge und Michel van der Kroft összesen nyolc Michelin csillagot hoz az Ikarus étterembe. Hiroyasu Kawate tokiói konyhájában nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szezonális termékekből avantgárd ételt varázsoljon a tányérra, így Salzburgban szintén.
A nemzetközi csúcsséfek a Hangar-7-ben legjobb kreációikat és védjegyükké vált fogásaikat mutatják be, amelyek elkészítésénél válogatott alapanyagokat használnak a helyi tradíciókat is alkalmazva. A séfek személyes portréja, Martin Klein vendégséfekkel kapcsolatos élményei és az Ikarus étterem számára összeállított megszámlálhatatlan recept mutatja be a nemzetközi konyhaművészetet, és arra készteti Önt, hogy Ön is elkészítse ezeket a fogásokat.
Photo: Pantauro
Termékinformációk
Szerzők: | Several Authors, Martin Klein |
Kiadó: | Pantauro |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9783710500398 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.7 x 38 x 3.5 cm |
Súly: | 2.55 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
28 990 Ft (27 610 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Next

A DÁN KONYHA és annak kulináris égboltja a világ leghíresebb konyhái közé tartozik. A kreativitás évről évre új szintre emelkedik, és ez a növekvő kreativitás szembetűnő.
The Atlas of Bourbon and American Whiskey

Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.