Ikarus invites the world's best chefs VOL6

Exceptional recipes and international chefs in portrait


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Martin Klein
  2019. augusztus 24. 14:30

Ikarus invites the world's best chefs VOL6

Az Ikarus étterem executive séfje Martin Klein szokatlan, nem mindennapi szakácsokat és ételeiket keresi. A "Világhírű szakácsok vendégségben az Ikarus-ban" új kötetében Martin Kleint a kulináris körútja Szingapúr, Japán, Németország, Dánia, Spanyolország és Franciaország éttermeinek konyhájára viszi.


A vendégszakácsok között olyan séfek találhatók, mint Bee Satongun "Ázsia legjobb női séfje 2018-ban", aki tradicionális konyhai technikákat alkalmaz, és közben forradalmasítja a thaiföldi konyhát az ételei fortélyosságával, komplexitásával és az ízek egyensúlyával.
A holland kvartett, Jannis Brevet, Jacob Jan Boerma, Richard van Oostenbrugge und Michel van der Kroft összesen nyolc Michelin csillagot hoz az Ikarus étterembe. Hiroyasu Kawate tokiói konyhájában nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szezonális termékekből avantgárd ételt varázsoljon a tányérra, így Salzburgban szintén.
A nemzetközi csúcsséfek a Hangar-7-ben legjobb kreációikat és védjegyükké vált fogásaikat mutatják be, amelyek elkészítésénél válogatott alapanyagokat használnak a helyi tradíciókat is alkalmazva. A séfek személyes portréja, Martin Klein vendégséfekkel kapcsolatos élményei és az Ikarus étterem számára összeállított megszámlálhatatlan recept mutatja be a nemzetközi konyhaművészetet, és arra készteti Önt, hogy Ön is elkészítse ezeket a fogásokat.

Photo: Pantauro

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Several Authors, Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9783710500398
Nyelv: Angol
Méretek: 25.7 x 38 x 3.5 cm
Oldalszám: 320
Ár: 17 990 Ft