On Vegetables

Modern Recipes for the Home Kitchen


« Vissza | Szerzők: Jeremy Fox
  2017. december 02. 11:50

On Vegetables

Jeremy Fox kaliforniai séf érdeklődéssel várt első szakácskönyve, ami újraértelmezi a zöldségközpontú konyhát. Jeremy Fox, aki a szemléletváltó zöldségkonyhájáról ismert, a Michelin-csillagos Ubuntu (Napa-völgy, Kalifornia) étteremben szerzett nevet magának először.


Ma, Amerika egyik legtöbb publicitást kapott séfje, akit Los Angeles-i éttermének - Rustic Canyon Wine Bar and Seasonal Kitchen - alapanyagközpontú konyhájáért ünnepelnek. Első könyvében Fox 160 megközelíthető recepten át mutatja be konyhai filozófiáját. Az On Vegetables teljesen új magasságokba helyezi a vegetariánus ételeket, kreatív módszerek és alapanyag-kombinációk segítségével emeli ki a textúrákat, ízeket és a szezonális alapanyagokat. A könyv alapvető receptekkel van kiegészítve éléskamráink megtöltéséhez.

 

Az íróról

Jeremy Fox séf olyan elismeréseket gyűjtött be, mint a Food & Wine "Best New Chef 2008" díját (Legjobb Új Séf 2008-ban), előkelő helyen szerepelt a Los Angeles Times "Jonathan Gold's 101 Best Restaurants" listáján 2013 és 2016 között, és három James Beard jelölést a  "Best Chef: West" (Legjobb séf a Nyugat-Egyesült Államokban) díjért. Korábban a kaliforniai Ubuntu étterem séfje volt, amit munkájának hála Michelin-csillaggal díjaztak, majd ezután a Manresa étteremben folytatta karrierjét. Fox a Rustic Canyon és az Esters Wine Shop & Bar éttermek konyhafőnöke Santa Monica-ban.

Noah Galuten egy Los Angeles-i gasztronómiai újságíró. Számos cikke jelent meg az LA Weekly és a Los Angeles magazinok lapjain. Sok éven át a Man Bites World című blog írójaként volt ismert, jelenleg a Golden State Restaurant Group számára dolgozik, ahol a Bludso’s Bar & Que, a Prime Pizza és a Cofax éttermeit igazgatja Los Angelesben.

Photo: Phaidon


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Jeremy Fox
Kiadó: J. Wissler Group GmbH
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Vegán / Vegetáriánus
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780714873909
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 27 x 3.3 cm
Súly: 1.36 kg
Oldalszám: 320
Ár: 9 290 Ft