Barion Pixel

Opera Patisserie

Cédric Grolet (English Version)


« Vissza | Szerzők: Cédric Grolet
  2020. június 12. 22:25

Opera Patisserie

Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.


A hagyományos baguette-től a Saint-Honoré-tól a csokoládés kenyérig és az almás pitéig fedezze fel Grolet 100 egyszerű és kipróbált receptjét a nap minden szakára, új, a könyv nevét is adó “OPÉRA” üzletének ritmusát követve. 7 órakor először jönnek a vajas reggeli péksütemények, 11 órakor a cukrász sütemények. 15 órakor a rendelésre összeállított gyümölcsös desszertek. Végül 17 órakor a nap utolsó tétele a kenyér. Cédric Grolet, a tehetséges és nagy tapasztalattal rendelkező cukrász megszegi a szabályokat, és mindent megkérdőjelez, hogy egy példátlan, meglepő és megihlető cukrászatot tárhasson Ön elé.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Cédric Grolet
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9782379450464
Nyelv: Angol
Méretek: 22.9 x 27.9 x 3.3 cm
Súly: 1.86 kg
Oldalszám: 284
Ár: 20 990 Ft
(19 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat. 


Szerzők: Rene Redzepi

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona