Barion Pixel

Opera Patisserie

Cédric Grolet (English Version)


« Vissza | Szerzők: Cédric Grolet
  2020. június 12. 22:25

Opera Patisserie

Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.


A hagyományos baguette-től a Saint-Honoré-tól a csokoládés kenyérig és az almás pitéig fedezze fel Grolet 100 egyszerű és kipróbált receptjét a nap minden szakára, új, a könyv nevét is adó “OPÉRA” üzletének ritmusát követve. 7 órakor először jönnek a vajas reggeli péksütemények, 11 órakor a cukrász sütemények. 15 órakor a rendelésre összeállított gyümölcsös desszertek. Végül 17 órakor a nap utolsó tétele a kenyér. Cédric Grolet, a tehetséges és nagy tapasztalattal rendelkező cukrász megszegi a szabályokat, és mindent megkérdőjelez, hogy egy példátlan, meglepő és megihlető cukrászatot tárhasson Ön elé.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Cédric Grolet
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9782379450464
Nyelv: Angol
Méretek: 22.9 x 27.9 x 3.3 cm
Súly: 1.86 kg
Oldalszám: 284
Ár: 20 990 Ft
(19 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Crostate

Crostate

A Tart, az egyik legnépszerűbb süteményfajta a hagyományos sütemények közül. Az eklektikus Gianluca Fusto szokatlanul újraértelmezi fogalmát, tartalmát, megjelenését, és mindezt a maga módján. Gianluca Fusto, mestercukrász, dedikált Valrhona oktató, szaktanácsadó a világ egyik legkreatívabb és szakmailag legfelkészültebb cukrászának tartják. A szerző  legújabb könyvének témája a Tart (Crostate), a klasszikusok újraértelmezése kortárs szemlélettel…módon.  


Szerzők: Gianluca Fusto

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Crostate

Crostate

A Tart, az egyik legnépszerűbb süteményfajta a hagyományos sütemények közül. Az eklektikus Gianluca Fusto szokatlanul újraértelmezi fogalmát, tartalmát, megjelenését, és mindezt a maga módján. Gianluca Fusto, mestercukrász, dedikált Valrhona oktató, szaktanácsadó a világ egyik legkreatívabb és szakmailag legfelkészültebb cukrászának tartják. A szerző  legújabb könyvének témája a Tart (Crostate), a klasszikusok újraértelmezése kortárs szemlélettel…módon.  


Szerzők: Gianluca Fusto