Opera Patisserie

Cédric Grolet (English Version)


« Vissza | Szerzők: Cédric Grolet
  2020. június 12. 22:25

Opera Patisserie

Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.


A hagyományos baguette-től a Saint-Honoré-tól a csokoládés kenyérig és az almás pitéig fedezze fel Grolet 100 egyszerű és kipróbált receptjét a nap minden szakára, új, a könyv nevét is adó “OPÉRA” üzletének ritmusát követve. 7 órakor először jönnek a vajas reggeli péksütemények, 11 órakor a cukrász sütemények. 15 órakor a rendelésre összeállított gyümölcsös desszertek. Végül 17 órakor a nap utolsó tétele a kenyér. Cédric Grolet, a tehetséges és nagy tapasztalattal rendelkező cukrász megszegi a szabályokat, és mindent megkérdőjelez, hogy egy példátlan, meglepő és megihlető cukrászatot tárhasson Ön elé.

 

Előrendelési lehetőség!

Fontos! A devizaárfolyam változások miatt az ár minimálisan változhat! Pontos ár a megjelenés időpontjában válik elérhetővé.
A kiadvány várható megjelenése: 2020 Október!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Cédric Grolet
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9782379450464
Nyelv: Angol
Oldalszám: 284
Ár: 16 690 Ft